Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ204 Vakantiehuis Sluis

Sluis, Nederland

vz204-vakantiehuis-sluisvz204-vakantiehuis-sluisvz204-vakantiehuis-sluisvz204-vakantiehuis-sluisvz204-vakantiehuis-sluis
Favoriet 
 
 

v.a. 1.216

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

VZ204 Vakantiehuis Sluis in Sluis

10 persoons nieuw vakantiehuis met SAUNA in Sluis/Eede

Deze nieuwe, vrijstaande en zeer luxe vakantiehuizen in Sluis, Zeeuws-Vlaanderen kunt u huren voor 10 personen. Het gaat hier om twee vakantiehuizen welke u tezamen kunt huren voor 10 personen. Het betreft een fantastische accommodatie welke zeer gezellig is ingericht en beschikt over gratis WiFi, vloerverwarming en marmoleum vloer. De vakantiehuizen zijn volledig gelijkvloers en daardoor ook geschikt voor mindervaliden. Er is aan alles gedacht om er een, voor u, onvergetelijke vakantie van te maken!

Zo is er niet alleen een infraroodsauna, maar ook een groot speelveld met speeltoestel voor de kinderen, opgemaakte bedden bij aankomst en staan er fietsen voor u klaar welke u gratis mag gebruiken. U bevindt zich dan ook in prachtige omgeving welke heerlijk te verkennen is op de fiets. Er zijn legio bewegwijzerde fietsroutes welke u langs de mooiste natuurgebieden en dorpjes voeren. Er zijn meerdere stranden eenvoudig te bereiken, zoals Knokke, Cadzand, Groede en Nieuwvliet. En voor een dagje cultuur bent u zo in Gent of Brugge in België.

- Gratis WiFi

- Het is verboden in de huizen te roken.
- Prijzen zijn inclusief: energie, kinderbed, kinderstoel, handdoeken, bedlinnen en fietsen.
- De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.
- Maximaal is 1 hond, op aanvraag, toegestaan.
- In juli en augustus enkel per week te boeken van zaterdag tot zaterdag

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.525,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.525,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 1.661,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn