Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Slenaken-Heijenrath

Slenaken-heijenrath, Nederland

groepsaccommodatie-slenaken-heijenrathgroepsaccommodatie-slenaken-heijenrathgroepsaccommodatie-slenaken-heijenrathgroepsaccommodatie-slenaken-heijenrathgroepsaccommodatie-slenaken-heijenrath
Favoriet 
 
 

v.a. 1.962

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Slenaken-Heijenrath in Slenaken-heijenrath

Deze groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen, is sfeervol gehuisvest in een bijna 200 jaar oude, geheel gerestaureerde, monumentale carréboerderij. Gelegen in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg.

Deze groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen, is gehuisvest in een bijna 200 jaar oude, geheel gerestaureerde, monumentale carréboerderij. Gelegen in het heuvellandschap van Zuid-Limburg, op het plateau van de Loorberg, 250 m van de Belgische grens. De woning heeft een weids uitzicht over de aangelegen weilanden en het Roebels bos. Deze groepsaccommodatie is tevens te huur in combinatie met de andere op het terrein gelegen groepsaccommodaties. Met de verbouw is rekening gehouden met het bieden van voldoende privacy. Verschillende combinaties mogelijk: 10-20-26-30-36-46-56 personen.

Een vakantiehuis in Zuid-Limburg met sportveld en speeltuin 

De verblijfsruimte is voorzien van vloerverwarming. Alle slaapkamers bieden met boxspringbedden een voortreffelijk slaapcomfort. Desgewenst zijn bijzetbedden bespreekbaar (max 2). Er zijn negen badkamers. Dit groepsappartement beschikt over een eigen, compleet geoutilleerde  keuken (zie keukenvoorzieningen). Er is een Bourgondisch restaurant in een gedeelte van de hoeve, dat, indien je dat wenst, ontbijten, lunches en diners serveert in je accommodatie. Uiteraard kun je ook in het restaurant zelf dineren. Gourmetten in de accommodatie is niet toegestaan. Er is een sportveld en een avontuurlijke speeltuin met diverse uitnodigende speeltoestellen.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

De omgeving leent zich bij uitstek voor het maken van een wandeling of fietstocht. Steden als Maastricht, Aachen en Luik zijn ook een bezoek waard. Het drielandenpunt bij Vaals en Thermae 2000 te Valkenburg zijn in de buurt.

Weekendje weg in Limburg? Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.623,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.623,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede