Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Sleen

Sleen, Nederland

vakantieboerderij-sleenvakantieboerderij-sleenvakantieboerderij-sleenvakantieboerderij-sleenvakantieboerderij-sleen
Favoriet 
 
 

v.a. 5.450

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 79 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Sleen in Sleen

Niet ver van de warme bakker en de supermarkt ligt deze uiterst sfeervolle accommodatie. Het is een combinatie van drie accommodaties, samen geschikt voor 79 personen. Met een fantastisch terras en 29 mooie, comfortabele slaapkamers.

Niet ver van de warme bakker en de supermarkt ligt deze groepsaccommodatie in Drenthe. Het is een combinatie van drie accommodaties, samen geschikt voor 79 personen. Met een fantastisch terras en 29 slaapkamers is dit een accommodatie waar je je bij binnenkomst direct thuis voelt. Dit vakantiehuis in Drenthe ademt nog echt de sfeer uit van een oud-Hollands café/restaurant. Bewonder de Drentse woonboerderijtjes, geniet van de uitgestrekte natuurgebieden, pak een terrasje in Emmen of ga er uitgebreid winkelen. Waterskiën, paintball, karten, kleiduivenschieten, lasergamen of boerengolf; alles op een steenworp afstand.

Vanuit je terras uitzicht op het brinksdorp

Door de combinatie van drie accommodaties heb je verschillende ruimtes tot je beschikking. De ruimtes, die in elkaar overlopen, ademen ieder hun eigen sfeer uit. Er zijn drie compleet ingerichte keukens, verscheidene zithoeken, een recreatieruimte met biljart en verschillende terrassen rondom het pand. Eén van de woonkamers én het royale terras bieden uitzicht op de dorpsbrink met de hoogste kerktoren van Drenthe. De bar en stamtafel zijn nog steeds aanwezig, omringd door knusse zitjes. Tevens beschikt de huiskamer over veel voorzieningen. Verder is er nog een luxe toilettengroep. Aan de achterzijde van het pand tref je nog het gezamenlijke speelveld aan met volleybalnet en speeltoestellen.
De keuken is professioneel uitgerust. Er zijn in totaal 28 slaapkamers (zie kamerindeling). Op de boxspringbedden liggen synthetische dekbedden, kussens, laken- en handdoekpakketten voor je klaar. Ook zorgen we voor kinderbedjes, -stoelen en een box.

Geniet van de gemoedelijke rust in je vakantiehuis in Drenthe 

Je verblijf ligt midden in het centrum van het dorp Sleen (bij Emmen) dat 's zomers gezellig druk is. Veel fietsers, wandelaars van het Pieterpad, dagjesmensen en natuurlijk de inwoners van Sleen zelf, genieten van de gemoedelijke rust die het dorp en de omgeving uitstralen. Maak gratis gebruik van één van de fietsroutes die wij leveren en haal je hart op in de prachtige natuur van de Drentse landschappen. Ook op fietsafstand ligt het sfeervolle Dierenpark Emmen.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 5.450,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 5.450,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn