Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1079 Vakantiehuis in Sas van Gent

Sas van Gent, Nederland

vz1079-vakantiehuis-in-sas-van-gentvz1079-vakantiehuis-in-sas-van-gentvz1079-vakantiehuis-in-sas-van-gentvz1079-vakantiehuis-in-sas-van-gentvz1079-vakantiehuis-in-sas-van-gent
Favoriet 
 
 

v.a. 302

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ1079 Vakantiehuis in Sas van Gent in Sas van Gent

4-Persoonsvakantiehuis in Sas van Gent

Luxueuze ecologische 4-persoons vakantiewoning met veel lichtinval in rustig poldergebied.

Tegen de grens van België aan vindt u het pittoreske Sas van Gent: een eigentijds dorp. De plaats is bijzonder door haar ligging aan het kanaal van Gent naar Terneuzen, dat in de 16e eeuw werd gegraven en de omgeving daardoor ook historisch gezien op de kaart zet. Bezoekt u ook zeker Gent of Antwerpen, net over de grens, waar u een veelzijdige, heerlijke dag kunt beleven. Daarnaast is de directe omgeving ook erg mooi en vindt u (met name) richting de kust vele dijken en polderweggetjes, kreken, oude knotwilgen en eeuwenoude stadjes met een rijke geschiedenis. Bezoek bijvoorbeeld ook eens Breskens, Knokke (België) en Cadzand of trek er wandelend of fietsend op uit en verken de prachtige natuur.

De woning is gelegen in een rustige omgeving met veel natuur en ligt 10 minuten van de zee. In de buurt is er een voetbalveld en een speeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. U kunt door het polder gebied wandelen waar u tot rust komt. De woning is volledige ecologisch gebouwd van natuurlijke materialen met veel leem en hout. Het is gezellig en lichtrijk ingericht. Hierdoor krijgt u een fijn ruimtelijke gevoel. 


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn