Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Ruinen

Ruinen, Nederland

vakantieboerderij-ruinenvakantieboerderij-ruinenvakantieboerderij-ruinenvakantieboerderij-ruinenvakantieboerderij-ruinen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.174

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 15 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Ruinen in Ruinen

Ideaal om te verblijven met 1 of 2 gezinnen, 5 slaapkamers en 2 badkamers en veel ruimte voor de kinderen om te spelen! . Een heerlijke plek voor groepen met kinderen! Deze groepsaccommodatie ligt bij een kleine camping met veel speelfaciliteiten, paarden en pony's om te knuffelen en te poetsen. Maar ook voor wandelen en fietsen ontleent de omgeving van Ruinen zich goed.

Ideaal om te verblijven met 1 of 2  gezinnen, 5 slaapkamers en 2 badkamers, veel speelruimte voor de kinderen!

Deze groepsaccommodatie is echt een aanrader voor familie en vriendengroepen met kinderen. Achter de groepsaccommodatie is een kleine familie camping met veel speelfaciliteiten voor kinderen. De kinderen kunnen gebruikmaken van de speeltuin met skelters, trampoline en een kabelbaan. Ook is er een recreatie ruimte met vele spelletjes. Paarden en pony's staan te trappelen om door jou of de kinderen geknuffeld of gepoetst te worden. In overleg mag er ook op de paarden en pony's gereden worden. Ook een ritje met een pony voor de sulky of een rit met de paardentram is mogelijk. Werkelijk een paradijs voor kinderen en een oase voor volwassenen. Ben je meer van het wandelen of fietsen alleen, ook dan ben je hier aan het juiste adres. De omgeving van Ruinen heeft een uitgebreid en duidelijk gemarkeerd wandel- en fietsnetwerk. 

Groepsaccommodatie in Drenthe met veel speelfaciliteiten


 De accommodatie heeft 13 bedden, 2 kinderbedden en 2 babybedjes en is geschikt voor max. 15 personen (inclusief kinderen). Er is een moderne keuken met eethoek en het woongedeelte heeft ook een zithoek en wederom een eethoek. Vanuit de keuken en het woongedeelte direct toegang tot een grote afgesloten tuin met zonneterras. Op de begane grond is een slaapkamer en een badkamer met inloop douche en een ligbad. Ook is er een toiletruimte met een toilet en urinoir. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. 

Ontdek samen de prachtige natuur


 Zuidwest Drenthe heeft zeer goede faciliteiten voor de bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan het uitgebreide fiets- en wandelpaden netwerk. Maar deze regio is meer dan natuur alleen. De vele monumentale panden in Ruinen en de omliggende dorpen en buurtschappen herinneren aan een boeiende geschiedenis. Ga eens langs de Ruiner schaapskooi, Iedere dag gaan hier de schapen vanuit de kooi nog de Dwingelose heide op en komen tegen het eind van de middag in grote getale weer terug in de kooi. Dit schouwspel is voor jong en oud heel leuk om te zien. In Ruinen zelf zijn diverse leuke restaurants. Of je nou van de Hollandse, Italiaanse of Chinese keuken houdt, het is in Ruinen goed vertoeven.

 Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg