Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Rijswijk

Rijswijk, Nederland

groepsaccommodatie-rijswijkgroepsaccommodatie-rijswijkgroepsaccommodatie-rijswijkgroepsaccommodatie-rijswijkgroepsaccommodatie-rijswijk
Favoriet 
 
 

v.a. 2.859

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 22 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Rijswijk in Rijswijk

Deze T-boerderij is gebouwd in 1852 aan de dijk in het dorpje Rijswijk gld.

Deze T-boerderij is gebouwd in 1852 aan de dijk in het dorpje Rijswijk gld. Het voorhuis is op het niveau van de dijk, het midden huis iets lager, en het achterhuis op het niveau waarop het dorp is gebouwd. De oorspronkelijke structuur van de oude boerderij is nog aanwezig, de sfeer en de gebruikte kleuren komen uit de 19e eeuw. Het vakantiehuis heeft als leidend concept dat het voor elke generatie herkenbaar is; zowel voor ouderen als voor jongeren zijn er elementen of meubels uit 'hun' tijd. Dit interieur is wel tot stand gekomen onder architectuur, zodat het een evenwichtig geheel is geworden, met modern gebruiksgemak. De ligging in de Betuwe wordt benadrukt in het behang met bloesem, daar is eveneens zowel modern als klassiek behang toegepast.

Groepsaccommodatie in Gelderland op een groot erf 

In de accommodatie zijn, als gevolg van het bouwen tegen de dijk op, redelijk wat hoogteverschillen. De entree is in het achterhuis, waar een gezamenlijke eetkeuken en een lounchehoek is. Vanuit deze gezamenlijke ruimte kan men enkele treden naar beneden, naar het souterain (met garderobe, toiletgroep, sauna) of via een wat hogere trap, naar boven waar op de bel-etage vier grote sfeervolle kamers zijn ingericht. Elke kamer heeft hier een eigen badkamer met toilet. Nog weer een verdieping hoger zijn de overige kamers aan een brede gang, met wederom per kamer (op één kamer na) een eigen badkamer en toilet. Er zijn twee trappen van de hoogste naar de lagere verdieping.  De accommodatie staat op een ruim stuk grond met weiland, waar schapen lopen en een breed erf, waarop goed gespeeld kan worden.

Samen de Uiterwaarden verkennen

De accommodatie staat aan de rand van het dorpje Rijswijk, aan de dijk. Het dorp heeft een middeleeuwse kerk en afwisselend nieuwere en monumentale bebouwing. Aan de overzijde van de dijk liggen de uiterwaarden van de rivier de Nederijn. De uiterwaarden zijn deels natuur, deels landbouwgebied. Het natuurgebied bestaat uit enkele plassen, omringt door zachthoutooibos. Tal van vogels beïnvloeden deze plek. In de uiterwaard staat Korenmolen De Hoop uit 1703. Rijswijk ligt in de Betuwe met kronkelige dijken, veel kleine dorpen en 8 kilometer van het monumentenstadje Buren. Op 15 wandelminuten vaart de veerpont over de rivier naar Wijk bij Duurstede. Dit historische stadje met stadshart heeft tal van restaurants en winkeltjes, een stadsmuur met poort en daarop korenmolen Rijn en Lek. Waar de Betuwe vooral 'fietslandschap' is, er zijn verschillende rondjes met verschillende veerponten mogelijk, ligt aan de 'overzijde van de rivier' het wandellandschap: wandelen van Wijk bij Duurstede naar de Utrechtse Heuvelrug, met Leersum, Amerongen en omstreken. 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.729,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn