Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2326 Vakantiechalet Stern 1866 Renesse

Renesse, Nederland

vz2326-vakantiechalet-stern-1866-renessevz2326-vakantiechalet-stern-1866-renessevz2326-vakantiechalet-stern-1866-renessevz2326-vakantiechalet-stern-1866-renessevz2326-vakantiechalet-stern-1866-renesse
Favoriet 
 
 

v.a. 337

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ2326 Vakantiechalet Stern 1866 Renesse in Renesse

4-persoons Chalet op Julianahoeve in Renesse

Dit vakantiechalet met wifi, geschikt voor 4 personen, is nu te huur op de gezinscamping Julianahoeve in Renesse. Het chalet is gezellig ingericht met 2 slaapkamers en biedt een zeer comfortabel verblijf voor een heerlijke vakantie met uw gezin. Julianahoeve is een vijfsterrencamping en een van de mooiste gezinscampings van Nederland. Het bevindt zich direct aan de duinen, op slechts 500 meter van het strand en dicht bij het gezellige Renesse. Het vakantiepark biedt talloze faciliteiten voor jong en oud, waaronder meerdere speeltuinen, een subtropisch zwemparadijs met apart peuterbad, een zonneterras en een eigen supermarkt. Het is een ideale locatie voor een kindvriendelijke strandvakantie.

Tijdens de vakanties is er ook een recreatieteam actief voor de kinderen. De sfeer op de camping is gezellig en gemoedelijk, waardoor u zich zeker thuis zult voelen. Dit chalet is perfect voor degenen die graag dicht bij de kust willen verblijven. Het park ligt op slechts 500 meter van het uitgestrekte strand, waar u kunt genieten van 21 kilometer schoon, wit zand. Dat is pas echt genieten! De accommodaties op gezinspark Julianahoeve zijn zeer geliefd bij velen, dus wacht niet te lang met het huren van dit luxe vakantiechalet voor 4 personen nabij het gezellige Renesse en beleef een fantastische strandvakantie in Zeeland.

- Geen jongeren onder 25 jaar toegestaan. 


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet