Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Putten

Putten, Nederland

groepsaccommodatie-puttengroepsaccommodatie-puttengroepsaccommodatie-puttengroepsaccommodatie-puttengroepsaccommodatie-putten
Favoriet 
 
 

v.a. 1.955

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Putten in Putten

Deze groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Putten op de Veluwe. De locatie ademt rust en gemoedelijkheid uit.Gelegen in de nabijheid van bos en natuurschoon. Een ideale plek voor wandelaars en fietsers...

Deze groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Putten op de Veluwe. De locatie ademt rust en gemoedelijkheid uit. Gelegen in de nabijheid van bos en natuurschoon. Een ideale plek voor wandelaars en fietsers (ook voor mountainbikers). Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 30 personen.

Een vakantiehuis in Gelderland met voetbal- en speelveld

Deze groepsaccommodatie is voorzien van alle gemakken. Met gebruik van groene energie en een warmtewisselaar is het hier goed vertoeven in alle jaargetijden. De groepsaccommodatie is gelegen op de eerste verdieping wat echter in het gebruik geen nadeel is. De groepsaccommodatie beschikt over twee verblijfsruimtes met uitzicht (veel glas). Eén verblijfsruimte heeft een volledig ingerichte keuken met zit- en eethoek en TV (55 inch smart). De andere verblijfsruimte heeft een zitgedeelte en er zijn ook spellen aanwezig. Er is gratis draadloos internet. Er zijn zes slaapkamers, elk voorzien van vijf boxspring bedden met hoofdkussens en dekbedden. Iedere slaapkamer beschikt over een compleet ingerichte badkamer met douche en toilet. Er is een overdekt terras met barbecue. Ook staat er een grote whirlpool (tegen betaling). Buiten is er een groot terras, voetbalveld en speelveld.

Samen struinen door de Veluwe 

Ten oosten en noordwesten ligt de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland. Het grootste deel van het grondgebied van Putten bestaat uit het landelijke (agrarisch) buitengebied met een boeiend en afwisselend landschap van bossen, heide en weilanden. Een deel van Putten in het westen wordt begrensd door één van de randmeren rond Flevoland: het Nuldernauw. Bijzondere vermelding verdient het "Bosbad Putten" met het overdekte subtropische zwembad en het uitgebreide toeristisch fietspadennet door alle buurtschappen. 

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 5.168,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 17-06-2024 (7 dagen) 5.168,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn