Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gezellig 6-persoons vakantiehuis met grote, omheinde tuin en vlak bij de kust en Ouddorp

Ouddorp, Nederland

gezellig-6-persoons-vakantiehuis-met-grote-omheinde-tuin-en-vlak-bij-de-kust-en-ouddorpgezellig-6-persoons-vakantiehuis-met-grote-omheinde-tuin-en-vlak-bij-de-kust-en-ouddorpgezellig-6-persoons-vakantiehuis-met-grote-omheinde-tuin-en-vlak-bij-de-kust-en-ouddorpgezellig-6-persoons-vakantiehuis-met-grote-omheinde-tuin-en-vlak-bij-de-kust-en-ouddorpgezellig-6-persoons-vakantiehuis-met-grote-omheinde-tuin-en-vlak-bij-de-kust-en-ouddorp
Favoriet 
     
     

    v.a. 577

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Gezellig 6-persoons vakantiehuis met grote, omheinde tuin en vlak bij de kust en Ouddorp in Ouddorp

    Gezellig en knus vakantie vieren: dat kan in fijne vakantiehuis voor zes personen. Het huis staat op het Noordzeepark Ouddorp in Ouddorp en is een prima uitvalsbasis voor een leuke strandvakantie: het Noordzeestrand ligt namelijk op 300 meter afstand. Op het vakantiepark zelf is een tennisbaan, speeltuin, restaurant, supermarkt en kunt u fietsen en bolderkarren huren. Het centrum van het historische dorp Ouddorp ligt op 1,5 kilometer afstand, wat betekent dat het zeker een mogelijkheid is om 's ochtends een vers croissantje te halen bij de bakker of een koffie te drinken in het dorp. En is veel te doen in de omgeving: van de zon, de zee en het strand tot prachtige natuurgebieden en historische dorpen. En genieten vanuit een heerlijk vakantiehuis maakt het wat ons betreft dan he-le-maal af. Ontdek de grote, omheinde tuin, waar uw kinderen heerlijk kunnen ravotten en uw viervoeter zich ook heerlijk kan uitleven.

    Dit vakantiehuis komt u binnen via de hal die doorloopt in de woonkamer met open keuken die beide zijn voorzien van een plavuizen vloer. In de ruime, knusse woonkamer vindt u een grote flatscreen-televisie en voldoende zitplekken voor zes personen. De keuken is daarnaast van vele gemakken voorzien, zodat u hier heerlijke maaltijden kunt bereiden. De keuken beschikt onder andere over een Senseo koffiezetapparaat. Via de openslaande deuren betreedt u de ruime tuin, waar u uw maaltijd in de zomermaanden ook heerlijk kunt bereiden op de barbecue. Grenzend aan de hal op de begane grond vindt u ook de badkamer. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers: één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een wastafel en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast zit hier ook een tweede toilet. Ook is er eencampingbedje en een kinderstoel in het huis aanwezig.Buiten vindt u een ruime tuin en er zijn twee parkeerplaatsen te gebruiken bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet