Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Wije Werelt - 5 persoons chalet op vakantiepark in bosrijk gebied

Otterlo, Nederland

5-persoons-chalet-op-vakantiepark-in-bosrijk-gebied5-persoons-chalet-op-vakantiepark-in-bosrijk-gebied5-persoons-chalet-op-vakantiepark-in-bosrijk-gebied5-persoons-chalet-op-vakantiepark-in-bosrijk-gebied5-persoons-chalet-op-vakantiepark-in-bosrijk-gebied
Favoriet 
     
     

    v.a. 320

    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Wije Werelt - 5 persoons chalet op vakantiepark in bosrijk gebied in Otterlo

    Dit vijfpersoons chalet is gelegen op een comfortabel vakantiepark in de bossen van de Hoge Veluwe. De ideale bestemming als u zich graag in de natuur ophoudt. De wandel- en fietsmogelijkheden zijn hier oneindig in het prachtige Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het nabijgelegen Kröller-Müller Museum is ook zeker een bezoekje waard. Op het vakantiepark zijn een restaurant, indoor speelparadijs en kinderboerderij te vinden. Dus kom, ontdek en geniet!

    Dit vrijstaande chalet is geschikt voor vijf personen heeft een gezellige woonkamer met televisie en aparte eethoek. In de moderne keuken bevinden zich een vaatwasser, koffiecupapparaat, waterkoker en koelkast. Er zijn drie slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed en een slaapkamer met één eenpersoonsbed. In de badkamer vindt u een douche en toilet. Buiten is een tuin met meubilair en parasol, er is parkeergelegenheid voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn