Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Odiliapeel

Odiliapeel, Nederland

groepsaccommodatie-odiliapeelgroepsaccommodatie-odiliapeelgroepsaccommodatie-odiliapeelgroepsaccommodatie-odiliapeelgroepsaccommodatie-odiliapeel
Favoriet 
 
 

v.a. 1.814

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Odiliapeel in Odiliapeel

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het Brabantse Odiliapeel, in een landelijke omgeving. Het gastenverblijf biedt ruimte aan maximaal 30 personen. De groepsaccommodatie is mooi gelegen in het groen en alléén voor de gaste...

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het Brabantse Odiliapeel, in een landelijke omgeving. Het gastenverblijf biedt ruimte aan maximaal 30 personen. Er is een klein dennenbos met wandelpad met veel privacy. Er zijn twee terrassen waarvan er één geheel beschut in het groen ligt. Er zijn twee verblijfsruimtes en deze zijn onderling buitenom bereikbaar. Buiten is een mooie jeu de boules baan en voor de kinderen speeltoestellen.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met veel speelvoorzieningen


De groepsaccommodatie heeft de beschikking over 10 slaapkamers. Er zijn 5 vierpersoons slaapkamers, waarvan 2 voorzien van eigen toilet en douche en er zijn 5 tweepersoons slaapkamers. Verder zijn er 3 douches met vloerverwarming en 4 toiletten. Alle slaapkamers zijn op de begane grond maar verdeeld over 3 gebouwen. Er is een kook- en eetgedeelte met 2 slaapkamers (2-persoons en 4-persoons). Het leefgedeelte is met tuindeur en er staat een spekstenen houtkachel met stookhout. Aangrenzend is er een speelruimte waar de mogelijkheid is om te darten, spijkerslaan, poolbiljart en er staan 2 fitness apparaten en diverse spellen.(hier zijn de overige slaapkamers) Het eet- en leefgedeelte zijn 50 meter vanaf elkaar gelegen.

Samen picknicken in het park

Voor gezelligheid kun je naar Uden (afstand 10 minuten met de auto). De groepsaccommodatie is gelegen bij vliegbasis Volkel (in de weekenden wordt er niet gevlogen). Recreatiepark Hemelrijk ligt op 5 minuten afstand met de auto en recreatiepark De Bergen ligt op 10 minuten afstand, Speelboerderij Hullie op 15 minuten en Natuurpark De Maashorst op 15 minuten afstand met de auto, daar vindt u ook wandel- en fietsroutes. Indien gewenst is het mogelijk een spinningles af te spreken, deze is op 10 minuten afstand van de accommodatie. Hiervoor moet men wel 4 weken van te voren reserveren, dit kun je via de eigenaren doen.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.814,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden