Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

NH Hotel Veluwe Sparrenhorst

Nunspeet, Nederland

nh-hotel-veluwe-sparrenhorst
Favoriet 
 
 

v.a. 57

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

NH Hotel Veluwe Sparrenhorst in Nunspeet

In de bosrijke omgeving van de Veluwe ligt het sfeervolle 4-sterrenhotel NH Veluwe Sparrenhorst. De vele faciliteiten en de unieke locatie van het hotel dragen bij aan een ultiem vakantiegevoel. Op korte afstand liggen het Veluwemeer en de Hanzesteden Elburg en Harderwijk.

In de bosrijke omgeving van de Veluwe ligt het sfeervolle 4-sterrenhotel NH Veluwe Sparrenhorst. De vele faciliteiten en de unieke locatie van het hotel dragen bij aan een ultiem vakantiegevoel. Op korte afstand liggen het Veluwemeer en de Hanzesteden Elburg en Harderwijk.

Hotel NH Veluwe Sparrenhorst ligt aan de bosrand in het dorpje Nunspeet, waardoor u vanuit het hotel direct toegang heeft tot het bos. Op ca. 100 m vindt u de bushalte waarvandaan de bus naar Nunspeet vertrekt. Het treinstation ligt op ca. 1 km afstand. U wandelt in ca. 15 minuten naar het centrum van Nunspeet. In de directe omgeving liggen de diverse activiteiten en bezienswaardigheden.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 70 km

Afstanden vanaf Hotel NH Veluwe Sparrenhorst:
- Centrum Nunspeet: ca. 1 km
- Veluwebos: ca. 2 km
- Zandenplas: ca. 2 km
- Natuurhistorisch Museum Veluws Diorama: ca. 2 km
- Walibi Holland: ca. 10 km
- Veluwemeer: ca. 10 km
- Dolfinarium: ca. 20 km

- U verblijft op basis van de door u gekozen verzorging

NH Veluwe Sparrenhorst beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Tv
- Kluisje
- Gratis wifi
- Zitgedeelte
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn