Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holidayhouse - Lepelblad 7 | Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet, Nederland

holidayhouse-lepelblad-7-nieuwvliet-badholidayhouse-lepelblad-7-nieuwvliet-badholidayhouse-lepelblad-7-nieuwvliet-badholidayhouse-lepelblad-7-nieuwvliet-badholidayhouse-lepelblad-7-nieuwvliet-bad
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.186

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Holidayhouse - Lepelblad 7 | Nieuwvliet-Bad in Nieuwvliet

    Welkom in het duingebied van Nieuwvliet-Bad, welkom in deze ruime vakantiewoning! Volledig gerenoveerd en geschikt voor maximaal 6 personen. Het strand op loopafstand en 2 terrassen in de ruime tuin… ieder uur van de dag een plek en een moment om van de Zeeuwse zon te genieten. Vanuit de glazen schuifdeur in de woonkamer stap je de grote, omheinde tuin (500m2) in. Een plek waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en waar je zelf de laatste stralen van de avondzon mee kunt pakken. Momenten die je bijblijven!

    Max. aantal personen: 6
    Aantal slaapkamers: 3
    Aantal badkamers: 1
    Opp.: 75m2

    Over dit vakantiehuis
    Dit vakantiehuis ligt op 5 minuten lopen van het strand en op 3 kilometer van Cadzand. De woonkamer heeft een zithoek, tv, inbouwhaard en eethoek. In de open keuken is een combi-magnetron en een vaatwasser aanwezig, ook is er een wasmachine beschikbaar. In totaal zijn er 3 slaapkamers: twee met tweepersoonsbedden van 1.60m en één met een stapelbed (bovenverdieping). De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet. Parkeren kan bij deze woning op het eigen terrein. 

     




    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen