Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Nieuwvliet

Nieuwvliet, Nederland

groepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvliet
Favoriet 
 
 

v.a. 2.196

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Nieuwvliet in Nieuwvliet

Verblijf met de hele familie of vriendengroep in deze vrijstaande groepswoning met privé sauna in Nieuwvliet-Bad! Deze groepsaccommodatie is een 20-persoonswoning met 10 slaapkamers, 7 badkamers en een gebruiksoppervlakte van circa 273 m2. Dé ideale vakantiewoning voor een gezelschap van maximaal 20 personen!

Verblijf met de hele familie of vriendengroep in deze vrijstaande groepswoning met privé sauna in Nieuwvliet-Bad! Deze groepsaccommodatie is een 20-persoonswoning met 10 slaapkamers, 7 badkamers en een gebruiksoppervlakte van circa 273 m2. Dé ideale vakantiewoning voor een gezelschap van maximaal 20 personen!

Groepsaccommodatie in Zeeland met sauna 🏡

De royale woonkamer is voorzien van een zithoek met smart-tv met streaming mogelijkheid. Daarnaast is er een eethoek waar je met het hele gezelschap heerlijk kunt tafelen. De luxe keuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien, met onder andere een inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, combi-ovens, vaatwasser en een koffiecorner. Vanuit het woon-/eetgedeelte geven de openslaande deuren je toegang tot het ruime terras, waar het prima vertoeven is. Een fijne plek om met het hele gezelschap samen te komen en te genieten van een lekker hapje of een drankje! Verder bevindt zich op de begane grond een privé sauna in één van de badkamers waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook zijn er 4 slaapkamers, waarvan 2 badkamers beschikken over een en-suite badkamer. De eerste verdieping heeft 6 slaapkamers, waarvan 2 een en-suite badkamer. Daarnaast zijn er nog 2 badkamers op de eerste verdieping. Bij de woning zijn 5 privé parkeerplaatsen aanwezig en een laadpaal voor een elektrische auto. 

Geniet samen van de Zeeuwse kust en de vele faciliteiten op het park 🤩

De groepsaccommodatie bevindt zich op loopafstand Zeeuwse kust, dichtbij één van de schoonste en breedste zandstranden van Nederland. Met een uitgestrekte kustlijn en de meeste zonuren is de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen een ideale bestemming. Het resort zelf biedt vele faciliteiten voor een fijn ontspannen verblijf. Bij de receptie bevindt zich het binnen- en buitenzwembad met een ruim buitenterras waar je heerlijk kunt genieten van een drankje. Vanaf het terras heb je zicht op het spelstrand met speeltoestellen voor de kinderen. Het park beschikt ook over een modern restaurant met een gevarieerd aanbod, een minimarkt met steekproducten, broodjesservice en er is een fietsenberging aanwezig. Voor de gasten met viervoeters zijn er speciale hondenuitlaatplaatsen in en om het resort. In het hoofdgebouw wordt er voor de kleintjes volop leuk vermaak aangeboden in de kidsclub. De groepsaccommodatie ligt dichtbij de Belgische grens, waardoor je vele leuke uitstapjes kunt maken naar diverse Belgische steden; zoals Brugge. 


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn