Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Neerkant

Neerkant, Nederland

groepsaccommodatie-neerkantgroepsaccommodatie-neerkantgroepsaccommodatie-neerkantgroepsaccommodatie-neerkantgroepsaccommodatie-neerkant
Favoriet 
 
 

v.a. 1.682

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Neerkant in Neerkant

Deze 24 persoons groepsaccommodatie ligt tussen de Deurnese Peel en de Groote Peel. Het is een ideaal startpunt voor mooie fiets- en wandelroutes langs de oude veenkanalen met fietsbruggetjes.

Deze groepsaccommodatie is vrij gelegen met veel privacy en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor een gezellig weekendje met familie of vriendengroep tot 24 personen. 

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met speelveld

Je hebt de beschikking over een woonkamer met veel ruimte voor vermaak. Zo is er een zithoek met gaskachel en tv, een bar met bar koeling en een poolbiljart. Voor de kinderen (klein en groot) is er een aparte spellen-ruimte met een voetbalspel, air hockey, sjoelbak. Via de gang kom je in de eetkamer met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. In de bijkeuken is een wasmachine, droger en diepvries.

Er zijn tien slaapkamers, allen op de begane grond. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer. Wasmachine en droger zijn aanwezig. Het is heerlijk genieten op het terras met tuinmeubilair, je hebt een weids uitzicht op de weilanden en natuurgebied de peel. Verder is er nog een speelveld met trampoline, tafeltennis, voetbal- en volleybalveld. 

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

De groepsaccommodatie ligt tussen de Deurnese Peel en de Groote Peel. Het is een ideaal startpunt voor mooie fiets- en wandelroutes langs de oude veenkanalen met  fietsbruggetjes. Een struinpad dwars door de weilanden, moerasgronden, bossen en velden met een vogelkijkhut op 800meter van de accommodatie. De Peeldorpen Meijel op( 2km afstand) en Helenaveen (4km). Deurne , Asten en Helden liggen op ongeveer 15 km van de groepsaccommodatie. Er is voldoende gelegenheid voor eten en drinken en voor cultuur en vermaak.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.932,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.932,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 1.932,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn