Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Meppel

Meppel, Nederland

groepsaccommodatie-meppelgroepsaccommodatie-meppelgroepsaccommodatie-meppelgroepsaccommodatie-meppelgroepsaccommodatie-meppel
Favoriet 
 
 

v.a. 851

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Meppel in Meppel

Uniek gelegen, direct aan het fraaie stadspark in hartje Meppel, vindt u onze groepsaccommodatie, dat onderdeel uitmaakt van een gemoedelijke en sfeervolle herberg.

Uniek gelegen, direct aan het fraaie stadspark, vind je deze groepsaccommodatie in Drenthe. Het maakt onderdeel uit van een gemoedelijke en sfeervolle herberg. Dit gedeelte van de herberg is geschikt voor 14 personen en wordt verhuurd op basis van zelfverzorging.

Een groepsaccommodatie in Drenthe met veel speelvoorzieningen

Deze rookvrije groepsaccommodatie heeft een eigen ingang gescheiden van de herberg met een aparte tuin en terras (de speeltoestellen voor de kinderen deel je wel met de herberg). Op de 1ste verdieping bevinden zich 6 (eenvoudige) slaapkamers, 2 douches en 2 toiletten. Beneden zijn de leefruimtes, een woonkamer met zit- en eethoek met uitzicht op de tuin, een toilet en een ingerichte keuken voorzien van een fornuis, magnetron/oven combinatie, vries/koelcombinatie, waterkoker en koffiezetapparaat. Het is mogelijk om maaltijden de laten verzorgen, zoals ontbijt, diner, lunches of bijvoorbeeld een geheel verzorgde bbq.

Geniet van de charme van het oude en vriendelijke stadje Meppel

Deze groepsaccommodatie in Drenthe ligt op loopafstand van het centrum van Meppel. Je kunt hier genieten van zowel de charme van het oude en vriendelijke stadje, als van het vele natuurschoon dat de omgeving biedt. Nationale parken, de Weerribben, heidevelden, waterplassen, bossen en rustieke landweggetjes en weilanden vol ooievaars. Ook is Giethoorn, op slechts 15 km afstand een uitstekende bestemming voor een dagje vertier. Fietsen, wandelen, watersporten, pretparken (zoals Slagharen, adventure zoo Emmen) of musea; van hieruit is het allemaal goed mogelijk. 

Het aangrenzende park, met vijver, dierenweide en speeltuintje biedt daarnaast ook mogelijkheden voor spel, sport of een wandeling. Een subtropisch zwembad en speelparadijs ligt op ca. 1,5 km. Al met al de ideale stop tussen noord en midden Nederland. Zeer goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer (op 5 min. loopafstand van het station).

Het herberggedeelte is geschikt voor 57 gasten of samen met deze accommodatie zelfs voor 71 (zie groepsaccommodatie ). 

Bekijk hier de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.226,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn