Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Stuga 4

Maarn, Nederland

stuga-4
Favoriet 
     
     

    v.a. 162

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Stuga 4 in Maarn

    De Stuga 4 doet zijn naam eer aan, want dit vrijstaande, houten chalet heeft het uiterlijk van een trekkershut of een Canadese blokhut. De trekkershut is primitief en niet erg groot, wat zorgt voor een knus gevoel. Het biedt plaats aan 4 personen en heeft een woonkamer met een zithoek en televisie. Ook is er een aparte eethoek aanwezig. De keuken is onder andere uitgerust met een koelkast zonder vriesvak, een vaatwasser en filter koffiezetapparaat. In totaal zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met een stapelbed (huisnummer 126) of 2 losse bedden (huisnummer 120). De verwarming bestaat uit 1 elektrisch paneel in de woonkamer. Daarnaast is er een badkamer met douche en toilet. De douche is relatief klein. Buiten op het terras vind je een picknicktafel en je kunt je auto parkeren bij het chalet. Verder kun je gebruikmaken van gratis wifi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast zonder vriesvak, Vaatwasser(s), Filter koffiezetapparaat, Kitchenette, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn