Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Lutten

Lutten, Nederland

groepsaccommodatie-luttengroepsaccommodatie-luttengroepsaccommodatie-luttengroepsaccommodatie-luttengroepsaccommodatie-lutten
Favoriet 
 
 

v.a. 2.112

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Lutten in Lutten

Deze watertoren is een uniek, monumentaal pand aan de rand van het wonderschone Vechtdal in Overijssel. Het staat fier rechtop -bijna 50 meter!- in Lutten, een knus dorpje in de gemeente Hardenberg. Geschikt voor...

Deze groepsaccommodatie staat fier rechtop - bijna 50 meter! - in Lutten. Het is geschikt voor vrienden of familie, maar ook voor zakelijke gasten. Deze accommodatie is beschikbaar voor groepen van 10 tot 20 personen. In overleg is de eigenaar bereid je een rondleiding te geven door de authentieke toren en kun je op het dak van de toren genieten van het weidse uitzicht.

Een groepsaccommodatie in Overijssel middenin in de weilanden

Je hebt de beschikking over een zeer ruime loungeruimte op de begane grond. De keuken is van alle gemakken voorzien. Catering is uiteraard ook mogelijk.
Aan de voorkant maar ook aan de zij en achterkant van de watertoren zijn terrassen waarvan 1 terras half overdekt is. Je kunt kiezen uit tien zeer luxe slaapkamers, met een weids uitzicht. Je vindt op de slaapkamers comfortabele bedden van Swiss Sence (XL boxspring), die je apart én als tweepersoonsbed kunt gebruiken (ook zijn er eventueel nog meerdere bijzetbedden beschikbaar voor als er een neefje of nichtje extra meekom). Even terugtrekken op de eigen kamer? Er is steevast een gerieflijk zitgedeelte en een bureau. Daarnaast heeft elk vertrek onder meer een eigen, moderne badkamer met douche en toilet, een tv, draadloos internet. Naast de accommodatie ligt een groot grasveld gelegen. Hier grazen schapen, maar zodra je het grasveld wilt benutten voor diverse activiteiten, worden de schapen uit de weide gehaald.

Samen wandelen door de afwisselende omgeving 

Op een steenworp afstand ligt de Stobbeplas, een meertje waar je kunt wandelen, en vissen. Iets verderop kunt fietsen en wandelen door het Reest- of het Vechtdal. Slagharen, met haar bekende attractiepark en restaurants, ligt op slechts twee kilometer afstand.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.367,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn