Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

TopParken Landgoed de Scheleberg

Lunteren, Nederland

topparken-landgoed-de-scheleberg
Favoriet 
     
     

    v.a. 337

    Bekijk vrije data

    TopParken Landgoed de Scheleberg in Lunteren

    5x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    incl. milieuheffing
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    TopParken Landgoed de Scheleberg ligt in de prachtige bossen van Lunteren, op vijf kilometer van het centrum van deze Gelderse plaats. Gaat u voor uitgebreid wandelen of fietsen? Het maakt niets uit; voor beide activiteiten liggen er genoeg mooie paden klaar. De heide- en bosrijke Hoge Veluwe begint immers net ten oosten van Lunteren. Maar ook een bezoekje aan Dierenpark Amersfoort, het Kröller-Müller Museum en Familiepretpark Julianatoren zijn hier leuke uitstapmogelijkheden. U verblijft in een volledig ingerichte vakantiewoning voor vier personen of in een comfortabele villa, geschikt voor acht personen.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn