Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Luijksgestel

Luijksgestel, Nederland

vakantiehuis-luijksgestelvakantiehuis-luijksgestelvakantiehuis-luijksgestelvakantiehuis-luijksgestelvakantiehuis-luijksgestel
Favoriet 
 
 

v.a. 781

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Luijksgestel in Luijksgestel

Een heerlijk compleet ingericht vakantiehuis voor gezelschappen tot 8 personen gelegen in Luijksgestel.

Midden tussen weilanden, bossen en zandduinen, aan de rand van het Brabantse dorp Luyksgestel, ligt deze groepsaccommodatie. Voor iedere gelegenheid is het goed vertoeven in deze bijzonder mooie omgeving. Je vindt hier rust, ruimte en vrijheid ver weg van het massa toerisme.

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met wellnes

De locatie is geschikt voor een gezellig familieweekend of een actieve week weg met vrienden. Er kunnen ook zakelijke bijeenkomsten, workshops, kleine bruiloften, teambuilding activiteiten etc. worden georganiseerd. Je hebt de beschikking over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een sfeervol ingerichte woonkamer met openhaard, tv + dvd-speler. Daarnaast is er een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, 4-pits fornuis, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Buiten is er een ruim terras met speelweide met voetbalgoals en een volleybalnet. Ook is er een vuurkorf aanwezig om gezellig een vuurtje te maken. Bij de accommodatie kun je een sauna enof hottub (op hout) on wheels (beide op voorhand op aanvraag, tegen betaling, alleen apart van elkaar te huur). Deze kunnen bij het huis geplaatst worden. Huisdieren zijn welkom, en voor paardenbezitters zijn er boxen en weide aanwezig.

Maak samen mooie fiets- en wandeltochten

In de omgeving van Luyksgestel kun je heerlijk fietsen en wandelen, door de bossen en langs de vennen. Je kunt er ook vele sportieve activiteiten ondernemen als: golf, minigolf, kanoën, mountainbike, vissen, zwemmen en tennissen. Deze unieke grensstreek heeft een rijk historisch 'smokkel-verleden'. De gemoedelijke sfeer is overal aanwezig. In de directe omgeving kun je 2 befaamde Abdijen die van Postel en van Achel bezoeken. Daarnaast zijn diverse (week) markten en de Zondagse vlooienmarkt in Lommel (België) een bezoek waard. Je kunt ook een bezoek brengen aan de steden Eindhoven, Maastricht, Antwerpen en Hasselt.

Bekijk ook de andere

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 851,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 950,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede