Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Luijksgestel

Luijksgestel, Nederland

vakantiehuis-luijksgestelvakantiehuis-luijksgestelvakantiehuis-luijksgestelvakantiehuis-luijksgestelvakantiehuis-luijksgestel
Favoriet 
 
 

v.a. 1.619

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 25 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Luijksgestel in Luijksgestel

Midden tussen weilanden, bossen en zandduinen, aan de uiterste rand van het gastvrije Kempische dorp Luyksgestel, ligt deze groepsaccommodatie. Een weekendje, een ontspannen vakantie met de hele familie of een actief weekendje weg met de vrienden. Voor iedere bijzondere gelegenheid is het goed toeven in deze bijzonder mooie Brabantse omgeving.

Midden tussen weilanden, bossen en zandduinen, aan de uiterste rand van het gastvrije Kempische dorp Luyksgestel, ligt dit vakantiehuis. Een weekendje, een ontspannen vakantie met de hele familie of een actief weekendje weg met de vrienden. Voor iedere bijzondere gelegenheid is het goed toeven in deze bijzonder mooie Brabantse omgeving.

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met bar

De woonkamer is sfeervol ingericht en is voorzien van tv met eredivisie live en film. De eetkeuken is compleet ingericht voor zelfverzorging, alles is er als vaatwasser, 6 pitsfornuis, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Op de begane grond is ook een recreatieruimte, ideaal om een jubileum, reünie of kleine bruiloft te vieren. Een ruimte met bar, tafeltennis, dart en sjoelbak. Bijzonder is de reuze koekenpan geschikt voor o.a. pannenkoeken, paella, barbecue en eitjes bakken voor het ontbijt.
Totaal zijn er 7 slaapkamers waarvan een op de begane grond. De tuin is ruim en heeft een terras met speelveld waarop een volleybalnet is en voetbalgoals. De vuurkorf maakt de avonden extra gezellig. Voor een extra ontspannen verblijf is het mogelijk om een houtgestookte Finse sauna of hottub bij te huren (alleen apart van elkaar). 

Ontdek samen de unieke grensstreek

De echte Bourgondiërs kunnen vanuit Luyksgestel gemakkelijk de grens over voor een dagje uit in België. Deze unieke grensstreek heeft een rijk historisch 'smokkel'-verleden. De gemoedelijke sfeer is overal aanwezig. Niet ver weg vindt je twee befaamde abdijen, die van Postel en Achel (beide zijn een bezoek volop waard). Daarnaast zijn er diverse (week)markten in Bergeijk, Valkenwaard, Eersel en de Zondagse vlooienmarkt in Lommel. Op loopafstand van Weijergaerde kun je eenvoudig maar lekker eten bij bos eetcafé De Koperen teut.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.169,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn