Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Achterhoek - Mooi 6 persoons chalet op prachtig vakantiepark in de Achterhoek.

Lochem, Nederland

mooi-6-persoons-chalet-op-prachtig-vakantiepark-in-de-achterhoekmooi-6-persoons-chalet-op-prachtig-vakantiepark-in-de-achterhoekmooi-6-persoons-chalet-op-prachtig-vakantiepark-in-de-achterhoekmooi-6-persoons-chalet-op-prachtig-vakantiepark-in-de-achterhoekmooi-6-persoons-chalet-op-prachtig-vakantiepark-in-de-achterhoek
Favoriet 
     
     

    v.a. 341

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Achterhoek - Mooi 6 persoons chalet op prachtig vakantiepark in de Achterhoek. in Lochem

    Dit mooie zespersoons chalet staat op vakantiepark de Achterhoek in Lochem. Dit kindvriendelijke resort en de nabije omgeving bieden u een tal aan faciliteiten en activiteiten. Zo is er een binnenzwembad, een indoor speelparadijs, een recreatievijver en diverse grote en kleine speeltuinen. Vakantiepark De Achterhoek is dé vakantiebestemming wanneer het gaat om een vakantie met het hele gezin! Uw kinderen zullen zich hier geen moment vervelen. Dit prachtige park is gelegen aan de rand van Lochem, in de adembenemende omgeving van de Achterhoek. Maak de mooiste wandel- of fietstochten vanuit uw accommodatie op vakantiepark De Achterhoek!

    Dit mooie zespersoons chalet heeft een gezellige ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek met televisie. De open keuken heeft onder andere een vierpitskookstel, magnetron, waterkoker en filterkoffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers, variërend ingericht met een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden of een stapelbed. Er is een badkamer met een douche, wastafel en toilet.Verder is er een tuin met terras voorzien van meubilair. U heeft een eigen parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn