Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Lettele

Lettele, Nederland

vakantieboerderij-lettelevakantieboerderij-lettelevakantieboerderij-lettelevakantieboerderij-lettelevakantieboerderij-lettele
Favoriet 
 
 

v.a. 1.947

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Lettele in Lettele

Voor het jaarlijkse familieweekend of vergadering is deze stijlvol ingerichte boerderij de perfecte uitvalsbasis. Geniet van de natuur, rust en privacy. Vele recreatiemogelijkheden. Vlakbij Deventer! Geschikt voor maximaal 12 personen.

Voor een seniorengroep of het jaarlijkse familieweekend is deze ruime vakantieboerderij de perfecte uitvalsbasis. Echt even samen genieten. Van natuur, rust en privacy én de charme van Hanzestad Deventer! De groepsaccommodatie is riant en comfortabel en geschikt voor maximaal 12 personen.

Vakantieboerderij in Overijssel middenin het groen 🏡

Bij binnenkomst staat de koffie met plaatselijke lekkernij voor jullie al klaar! De boerderij is bijzonder ruim en sfeervol. Geniet van de luxe inrichting, de oude gebinten en de Finse speksteenkachel. Er is een gezellige zithoek met een gevulde spelletjeskast en een televisie. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met toilet. Eén kamer is geschikt voor mindervaliden. De professionele keuken is mooi en functioneel ingericht. Jullie kunnen heerlijk tafelen of spelletjes doen aan de lange tafel. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met toilet. De bedden zijn al voor jullie opgemaakt. Eén kamer is geschikt voor mindervaliden. Twee kamers zijn geschikt voor kinderen. Buiten is een terras en een vaste barbecue. Kortom ideaal voor de familie of een groep senioren die wat meer luxe en comfort willen. 

Activiteiten ondernemen in de omgeving 🤩

Met een fiets erop uit is een aanrader voor jong en oud. Direct aan de locatie zijn prachtige fiets- en wandelroutes door het Sallandse coulisselandschap. Op de Holterberg is het heerlijk wandelen (9km). Of bezoek in Gorssel museum More. Daarnaast ligt het centrum van de historische Hanzestad Deventer (6 km). Er zijn originele winkelstraatjes, jullie kunnen een stadswandeling maken of een boottocht op de IJssel. In recreatiecentrum De Scheg (4 km) is een schaatsbaan en een overdekt subtropisch zwembad.

Vergadering in een ongedwongen sfeer? Boek de groepsaccommodatie met de multifunctionele ruimte. Informeer naar mogelijkheden, faciliteiten, catering en arrangementen. 

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen en vergadergroepen 

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.424,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 2.319,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.349,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn