Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Lengel

Lengel, Nederland

vakantiehuis-lengelvakantiehuis-lengelvakantiehuis-lengelvakantiehuis-lengelvakantiehuis-lengel
Favoriet 
 
 

v.a. 1.399

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis Lengel in Lengel

Een groepsaccommodatie in een herenboerderij. Gelegen aan de rand van de Montferlands heuvelrug met een heerlijke tuin en prachtig uitzicht. Sfeervol ingericht met volop mogelijkheden voor ontspanning, sport en spel.

Herenboerderij gelegen aan de rand van de Montferlands heuvelrug met uitzicht. Volop mogelijkheden voor ontspanning, sport en spel.

Een vakantiehuis in Gelderland met grote tuin 

Het huis heeft een imposante hal met bordes trap en toilet. Vanuit de hal kom je in de woonkamer met ruime zithoek, houtkachel en aansluitend de eetkamer. De ruime keuken beschikt over veel voorzieningen. Er zijn 6 slaapkamers. Een op de begane grond met tweepersoonsbed, 5 op de 1e etage (3 met een tweepersoonsbed en 2 met 2x eenpersoonsbed) De tuin (6000m2) biedt voldoende ruimte voor sport en spel. Onder een zeer ruime overkapping is een zomerkeuken met aparte toiletgroep. Deze groepsaccommodatie is niet geschikt voor groepen met meer dan vier kinderen. Vriendengroepen zijn van harte welkom maar we zijn géén feest locatie. 
Tevens is er een prachtige vergaderruimte beschikbaar. Ontbijt, lunch en diner kun je desgewenst laten verzorgen.

Samen fietsen door de natuur

Ligt aan de voet van een heuvelachtig natuurgebied, waar je volop kunt wandelen, fietsen, mountainbiken, water skiën en andere outdoor sporten. Het Montferland biedt wijngoederen, kastelen, molens, kinderattracties, saunapark, streekwinkeltjes, dorpjes, stadjes, musea en nog veel meer.  

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.754,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.754,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.754,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.754,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn