Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Kraggenburg

Nederland

8,9/10
40 pers.
Groepsaccommodatie Kraggenburg

Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor familiebijeenkomsten, meerdaagse trainingen en cursussen. U vindt hier een huiselijke sfeer waarin vermaak voor jong en oud centraal staan. Uniek door zijn ligging en vele ...Deze groepsaccommodatie is ze..

Kraggenburg

8,9/10
16 pers.
Groepsaccommodatie Kraggenburg

Bijzonder groepshuis in Scandinavische stijl voor 16 personen, met hotelkamers. Geschikt voor families en bedrijfsleven. In de Wildste Tuin van Nederland.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 13 personen en ..

Kraggenburg

8,8/10
10 pers.
Groepsaccommodatie Kraggenburg

Vriendelijke groepsaccommodatie in Scandinavische stijl voor 10 personen, met hotelkamers. Op inspirerend wandel -, doe- en recreatiepark. Ook in combinatie met andere groepshuizen.Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk m..

Kraggenburg

8,7/10
23 pers.
Groepsaccommodatie Kraggenburg

Eigentijdse groepsaccommodatie in Scandinavische stijl, met hotelkamers. Geschikt voor families en bedrijfsleven. In de Wildste Tuin van Nederland.nOm de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 16 personen verblijve..

Kraggenburg

8,7/10
37 pers.
Groepsaccommodatie Kraggenburg

Sfeervolle groepsaccommodatie in Scandinavische stijl, met hotelkamers. Op inspirerend wandel -, doe- en recreatiepark. Geschikt voor familiebijeenkomsten en bedrijfsleven.nOm de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maxim..

Kraggenburg

  Recreatiepark De Voorst

  Recreatiepark De Voorst, Kraggenburg (Flevoland) Leemringweg 33 8317RD   Kraggenburg Nederland Recreatiepark De Voorst ligt in Kraggenburg en beschikt over 47 accommodaties. Recreatiepark De Voorst wordt beoordeeld met een: 8.1 en heeft een vanaf..

  Kraggenburg

   40 pers.
   Groepsaccommodatie DG089 Kraggenburg

   Midden in het oudste bos van Flevoland ligt deze gezellige groepsaccommodatie. De accommodatie heeft een huiselijke sfeer en biedt plaats tot maar liefst 40 personen. Er zijn acht slaapkamers en zes douches beschikbaar. Tegen betaling kunt u gebruik ..

   Kraggenburg

   Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!   ​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

   Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!