Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ339 Vakantiewoning Kamperland

Kamperland, Nederland

vz339-vakantiewoning-kamperlandvz339-vakantiewoning-kamperlandvz339-vakantiewoning-kamperlandvz339-vakantiewoning-kamperlandvz339-vakantiewoning-kamperland
Favoriet 
 
 

v.a. 588

  • Beoordeeld met een 9.7
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ339 Vakantiewoning Kamperland in Kamperland

4 persoons vakantiewoning met omheinde tuin op park aan het veerse meer

In Kamperland, op slechts 700 meter van het Veerse Meer, kunt u dit zeer mooie en luxe ingerichte 4-persoons vakantiehuis huren. Het is volledig gelijkvloers en zeer comfortabel en luxe ingericht en heeft onder andere schuifpui naar het ruime zonneterras. . Het is gelegen op een kleinschalig vakantiepark achter de jachthaven van Kamperland waar u enkele terrasjes treft. 

Het is er heerlijk rustig en omgeven door veel groen zodat het u veel privacy biedt. Binnen tien minuten fietsen bent u ook bij het Noordzeestrand. Zowel het Veerse Meer als het Noordzeestrand staan garant voor vele uren waterpret en speelplezier. Er zijn, naast gewoon lekker zonnebaden, diverse watersporten mogelijk.
De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van mooie fietstochten of heerlijke wandelingen. De historische steden zoals Middelburg, Zierikzee, Goes en Vlissingen zijn zeer eenvoudig te bereiken en ook zeker een bezoekje waard. Met het huren van dit mooie vakantiehuis heeft u alle ingrediënten voor een welverdiende vakantie binnen handbereik, rust, privacy en vrijheid om actief bezig te zijn.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- In Juli, Augustus, September enkel per week te boeken van vrijdag tot vrijdag


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 30-09-2024 t/m 04-10-2024 (4 dagen) 634,-   Boek
Van 07-10-2024 t/m 11-10-2024 (4 dagen) 634,-   Boek
Van 04-11-2024 t/m 08-11-2024 (4 dagen) 588,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna