Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Beach House 6A

Kamperland, Nederland

beach-house-6abeach-house-6abeach-house-6abeach-house-6abeach-house-6a
Favoriet 
     
     

    v.a. 469

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Beach House 6A in Kamperland

    Deze Beach Houses staan óp het strand, waar je een prachtig uitzicht hebt over het strand en de zee. Deze accommodatie is geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 boven en 2 beneden. Eén slaapkamer beneden beschikt over een stapelbed. De overige slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden. Er is een televisie aanwezig en de keuken is voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron, koffiecupapparaat, waterkoker en koelkast met intern vriesvak. Je kunt gratis gebruik maken van wifi. Alle Beach Houses zijn bereikbaar via een trap. Het terras is af te sluiten met een traphekje. Een kinderbedje kan alleen in de woonkamer geplaatst worden. De bolderkar kun je (tijdens openingstijden) kosteloos afhalen bij onze collega's van de fietsverhuur.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 9 december 2024 voor 4 dagen naar Nederland 469,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath