Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama Wellnesslodge | hottub, sauna en ligbad | 2 personen

Holten, Nederland

panorama-wellnesslodge-hottub-sauna-en-ligbad-2-personenpanorama-wellnesslodge-hottub-sauna-en-ligbad-2-personenpanorama-wellnesslodge-hottub-sauna-en-ligbad-2-personenpanorama-wellnesslodge-hottub-sauna-en-ligbad-2-personenpanorama-wellnesslodge-hottub-sauna-en-ligbad-2-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 460

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Panorama Wellnesslodge | hottub, sauna en ligbad | 2 personen in Holten

Kom tot rust in je eigen sauna en hottub!

Geniet van een panorama wellnesslodge met vrijstaand rond bad, traditionele Finse 🇫🇮  sauna en inloopdouche. En dat alles in een sfeervolle lodge waarbij je 's ochtends wakker wordt met een uitzicht over de Twentse weilanden. Je hebt namelijk aan 2 kanten een terras. Voor je lodge en achter je lodge, met extra veel privacy. De sauna, het ligbad en de inloopdouche en een heerlijke boxspring. Het is een plaatje. Op je slaapkamer kun je heerlijk in bad, genieten in een traditionele Finse sauna en je spring zo onder de inloopdouche! Zo'n gave slaapkamer zie je zelden!
Zowel in de zomer als in de winter is het genieten in de Panaroma WellnessLodge. In de ruime woonkamer is een keuken te vinden met alle luxe. Zo vind je er een vaatwasmachine, combimagnetron en kun je koken op een 4-pits kooktoestel. Er is een heerlijke relax bank om lekker te ontspannen na een actieve wandel- of fietsdag op de Holterberg of na een ontspanmoment in de sauna. 
De Panorama Wellnessodge is geschikt voor 2 volwassenen. Wel is er de ruime om een baby mee te nemen. Hiervoor kun je een babybedje bijboeken! 

  • Bestel ook een streekontbijt als extra optie ontbijt ☕️🍳

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 569,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 907,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna