Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark 't Veluws Hof - 6 persoons bungalow met internet

Hoenderloo, Nederland

6-persoons-bungalow-met-internet6-persoons-bungalow-met-internet6-persoons-bungalow-met-internet6-persoons-bungalow-met-internet6-persoons-bungalow-met-internet
Favoriet 
     
     

    v.a. 406

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Recreatiepark 't Veluws Hof - 6 persoons bungalow met internet in Hoenderloo

    Deze bungalow is centraal gelegen op De Veluwe. Met de sfeervolle houtkachel geniet u van een comfortabel verblijf. De woning ligt een park en is van alle moderne gemakken voorzien.

    Het ontwerp van de bungalow, de indeling en de materialen van deze zes persoons bungalow zijn zorgvuldig uitgekozen. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming waardoor u er het hele jaar aangenaam kunt verblijven. Vanaf de bank in de woonkamer kijk je uit over de tuin en het bos. Vanaf de luie stoel kunt u genieten van de vogels, vlinders en eekhoorntjes die rond de woning lopen. Zomers zit u hier heerlijk met de tuindeuren open en 's winters gezellig voor de warme houtkachel.Is er niets leuks op de televisie? In het televisiemeubel vindt u diverse spelletjes, boeken en DVD's. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien zoals een koelkast, vier-pits gasstel, combimagnetron, waterkoker en filter koffiezetapparaat. De keuken is volledig ingericht voor zes personen. In de badkamer vindt u de douche, een wastafel, toilet en designradiator. De badkamer is modern en comfortabel. Het raam en de ventilator zorgen voor een frisse en droge ruimte. Voor de zekerheid staat er een EHBO doos klaar, maar hopelijk is deze niet nodig tijdens uw verblijf! Verder beschikt dit vakantiehuis over één parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath