Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Beach Villa 4-6

Hoek Van Holland, Nederland

beach-villa-4-6beach-villa-4-6beach-villa-4-6beach-villa-4-6beach-villa-4-6
Favoriet 
     
     

    v.a. 496

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Beach Villa 4-6 in Hoek Van Holland

    Deze Beach Villa is geschikt voor 4 tot 6 personen. De villa's liggen op het strand en kijken uit over de Noordzee. De woonkamer beschikt over een tweepersoons slaapbank en een televisie. De keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, koffiecupapparaat en een oven. Boven zijn 2 slaapkamers, waarvan een met 1 tweepersoonsbed, bestaande uit 2 eenpersoonsbedden. De andere slaapkamer is voorzien van 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is beneden en is voorzien van een douchecabine en toilet. De villa heeft een balkon en een veranda, beide met tuinmeubilair. De veranda is vanaf het strand met een trap te bereiken. Je kunt gebruikmaken van gratis wifi. Goed om te weten: de villa's staan op het strand. Er is een betonnen looppad om bij de Beach Villa's te komen. Door de wind kan het zand opstuiven en het pad bedekken. De villa's zijn bereikbaar via een steile trap, hierdoor zijn deze vakantieverblijven minder geschikt voor personen die slecht ter been zijn.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 16 december 2024 voor 4 dagen naar Nederland 496,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn