Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Wilgenhaege Wellness 14 personen

Hellendoorn, Nederland

wilgenhaege-wellness-14-personenwilgenhaege-wellness-14-personenwilgenhaege-wellness-14-personenwilgenhaege-wellness-14-personenwilgenhaege-wellness-14-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.492

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Wilgenhaege Wellness 14 personen in Hellendoorn

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.

De luxe villa op het Hof van Salland is uiteraard traditioneel gebouwd met duurzame materialen in authentieke Twents Saksische stijl. De Wilgenhaege Wellness staat op een royaal, groen perceel, zodat u in alle rust en privacy kunt recreëren. Bij deze groepsaccommodatie is het mogelijk om twee auto's te parkeren.  
Daarnaast zijn alle accommodaties op het park strikt rookvrij.

Bruto vloeroppervlakte ca. 224 m2 
Deze villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Begane grond
Entree en apart toilet. De ruime woonkamer is ingericht met flatscreen tv, gratis wifi, gashaard en vloerverwarming. Ook vindt u hier de openslaande deuren naar de tuin. De ruime tuin heeft een groot terras met luxe tuinmeubelen en parasol. Op de begane grond vindt u de luxe open keuken met 5-pits kookplaat met wokbrander, vaatwasser, combi-oven en koelkast met aparte vriezer. Verder zijn er twee slaapkamers, ieder met één tweepersoonsbed. Daarnaast heeft minimaal een slaapkamer een flatscreen tv. Beide slaapkamers hebben een badkamer en suite met een wastafel en een whirlpool of een inloop-regendouche. Tevens is er een externe berging.

Eerste verdieping
De bovenverdieping is uitgerust met vijf slaapkamers. Iedere slaapkamer bevat twee eenpersoonsbedden. Verder zijn er twee badkamers, beide met douche of whirlpool, wastafel en toilet.

Met voorkeur te boeken
De foto's zoals getoond bij deze villa zijn gemaakt in villa 122. De inrichting van de villa's kan onderling verschillen. Geef bij het boeken van deze riante villa uw voorkeuren aan (zie hiervoor ook de voorkeurskosten), zoals specifiek accommodatienummer, wasmachine en wasdroger. Een hond is uitsluitend op aanvraag toegestaan. Overige huisdieren zijn niet toegestaan in de villa's.

* Voor de Wilgenhaege is het 50+ arragement niet van toepassing.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 1.573,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 1.573,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn