Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Heeg

Heeg, Nederland

groepsaccommodatie-heeggroepsaccommodatie-heeggroepsaccommodatie-heeggroepsaccommodatie-heeggroepsaccommodatie-heeg
Favoriet 
 
 

v.a. 1.287

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 48 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Heeg in Heeg

Deze eigentijdse maar moderne groepsaccommodatie biedt een ruime leefruimte met open keuken en openslaande deuren naar het terras met speelveld. Ideaal voor kleinere groepen.

Groepsaccommodatie in Friesland met speelveld


De eigentijdse inrichting met de kenmerken van het oorspronkelijke gebouw maken het zeer ruimtelijk, licht en verfrissend. In deze groepsaccommodatie zijn vier slaapzalen voor acht personen aanwezig. Een moderne open keuken is gekoppeld aan de grote activiteitenruimte. De activiteitenruimte is één geheel maar heeft twee functies: er is een apart deel dat dient als eetruimte en het andere deel is ingericht als zitruimte. De eetruimte kijkt door grote glazen openslaande deuren uit op het terras met aangrenzend speelveld. Deze nieuwe accommodatie is modern en ideaal voor kleinere groepen.

Beoefen diverse watersporten 

De groepsaccommodaties bevindt zich middenin het watersport gebied van Friesland en op steenworp afstand van de Jachthaven Ottenhome Heeg. Rondom Heeg liggen vele karakteristieke dorpjes die goed toegankelijk zijn over water. Het centrum van Heeg ligt op 10 minuten lopen vanaf de accommodatie. Hier vind je in het dorpscentrum onder andere een Plus, voor al je dagelijkse boodschappen. De Jumbo kan eventueel de boodschappen ook bezorgen. Het dorpscentrum bevat naast winkels ook gezellige restaurants, kroegen en een (bar)dancing.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.416,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn