Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Gulpen

Gulpen, Nederland

groepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpengroepsaccommodatie-gulpen
Favoriet 
 
 

v.a. 2.272

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 4 sterren
  • Max. 25 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Gulpen in Gulpen

Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor familiefeestjes, wandel en fiets vakanties.

Midden in de Limburgse landschappen vind je deze rustieke groepsaccommodatie welke is gelegen op een vakantiepark! De accommodatie is van alle gemakken voorzien, waar je van rust en ruimte kunt genieten.

Groepsaccommodatie in Zuid-Limburg op een vakantiepark

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 25 personen en beschikt over twaalf slaapkamers waarvan drie beneden. In totaal is deze woning voorzien van vier badkamers. Er is een keuken/eetkamer en royale woonkamer. Bij de open haard kun je heerlijk opwarmen na een mooie wandeling. Er is zitplaats voor iedereen! Deze groepsaccommodatie is tevens zeer geschikt voor familiefeestjes wandel - en fietsweekenden.

Geniet samen van het Limburgse heuvellandschap 

Het vakantiepark bevind zich in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor je vakantie. Op het vakantiepark vind je een kinderboerderij, speeltuin voor de kleintjes, tennisbaan en tafeltennis. Voldoende activiteiten voor iedereen!

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.691,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede