Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Accommodatie Gulpen

Gulpen, Nederland

accommodatie-gulpenaccommodatie-gulpenaccommodatie-gulpenaccommodatie-gulpenaccommodatie-gulpen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.383

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Accommodatie Gulpen in Gulpen

Luxe vakantiehuis op bungalowpark in het Limburgse heuvelland

Dit tien persoons vakantiehuis staat op een vakantiepark. Het vakantiepark bevindt zich in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor je vakantie! Voor diverse accommodaties, vrijstaande bungalows, geschakelde vakantie woningen of groep accommodaties zit u bij bungalowpark Landsrade aan het juiste adres. Je kunt op dit vakantiepark groepsaccommodaties huren tot wel . Je kunt hier van rust en ruimte genieten. Een park dat omgeven is door bomen en weiden. Eén woord: genieten!

Groepsaccommodatie in Limburg met vrij uitzicht

De groepsaccommodatie heeft een ruime woonkamer met luxe open keuken met aangrenzend terras. De keuken is voorzien van onder andere een koel/vries combinatie, waterkoker, koffiezetapparaat, combi-magnetron en vaatwasser. Beneden tref je drie tweepersoons slaapkamers aan en beneden zijn er twee badkamers, één met douche met wastafel en één met douche, wastafel en toilet. Ook is er een apart toilet. Op de eerste verdieping tref je twee tweepersoons slaapkamers aan.

Ontdek het mooie Limburgse landschap

Het landschap rondom nodigt je uit voor een heerlijke wandel of fietstocht langs de leuke plekjes. Geniet van de bloeiende boomgaarden in de lente, de warme zomeravonden, de prachtige herfstkleuren en schitterend besneeuwde weilanden! Het aanbod aan activiteiten in de omgeving is dus al met al, veel biedend, van ruige grottochten tot ontspannende huifkartochten, van culinair genot tot cultuur opsnuiven. Voor de actievelingen zijn er meer dan genoeg activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld naar de klimhal en klim zo hoog mogelijk. Daarnaast kun je golfen op de golfbaan Margraten, spanning en actie beleven in de grotten van Valkenburg. Kortom, genoeg om je energie even goed uit te razen.

Bekijk ook de andere

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.661,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.661,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn