Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Groot Agelo

Groot agelo, Nederland

vakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelo
Favoriet 
 
 

v.a. 1.156

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Groot Agelo in Groot agelo

De karakteristieke Twentse vakantieboerderij is van alle gemakken voorzien, maar bevat daarnaast nog vele traditionele elementen. De Ideale groepsaccommodatie voor familie- en vriendenweekenden. Heerlijk ontspannen in de hout gestookte hottub!.

De karakteristieke Twentse vakantieboerderij is van alle gemakken voorzien. Ideaal voor familie- en vriendenweekenden. Het voorhuis is ingericht als groepsaccommodatie voor maximaal 16 personen en 5 kleine kinderen (in ledikant). Voor de kinderen is er volop speelgelegenheid. Daarnaast is er een hout gestookte hottub en sauna voor ontspanning tijdens warme en koude dagen. Je kijkt uit op de omgeving. Een omgeving waar de familie een modern melkveebedrijf runt dat zij graag, op afspraak, aan je laten zien. Huisdieren zijn in deze groepsaccommodatie niet toegestaan.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met hottub en sauna 

De ruime woonkeuken is van veel gemakken voorzien. De woonkamer is ingericht met comfortabel meubilair en voorzien van televisie met satelliet. In totaal zijn er acht slaapkamers met opgemaakte bedden bij aankomst. Op de begane grond zijn er 4 slaapkamers. Op de bovenverdieping zijn er 4 slaapkamers. Tevens zijn er vijf kinderledikanten, drie kinderstoelen en een box aanwezig. De groepsaccommodatie is voorzien van drie toiletten en twee badkamers met douche. Voor de kinderen is er volop speelgelegenheid. In de tuin bevinden zich een trampoline, kabelbaan, duikelrek, diverse glijbanen. Tevens grenst de accommodatie aan een bos. De accommodatie is deels ingericht op mindervaliden maar niet geheel rolstoelvriendelijk. Het is ook mogelijk om te vergaderen op deze locatie, voor groepen van 10 tot 50 personen. Tevens kan er worden voorzien van catering. Op het bedrijf zelf is een educatieruimte ingericht.

Samen wandelen door het landgoed 

De vakantieboerderij ligt tussen het cultuurhistorische stadje Ootmarsum en Weerselo. Dit maakt het tot een ideale uitvalplek voor dagtripjes in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het openluchtmuseum of één van de vele galerieën die Ootmarsum rijk is. Maak een wandeling over Landgoed Singraven of langs de molens van Bels en Frans. Of bezoek de vele speeltuinen en zwembaden in de omgeving. In de vakantieboerderij liggen brochures van alle mogelijke uitstapjes en fietsroutes klaar.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.776,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid