Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 4 persoons chalet op kleinschalig vakantiepark in Goedereede

Goedereede, Nederland

luxe-4-persoons-chalet-op-kleinschalig-vakantiepark-in-goedereedeluxe-4-persoons-chalet-op-kleinschalig-vakantiepark-in-goedereedeluxe-4-persoons-chalet-op-kleinschalig-vakantiepark-in-goedereedeluxe-4-persoons-chalet-op-kleinschalig-vakantiepark-in-goedereedeluxe-4-persoons-chalet-op-kleinschalig-vakantiepark-in-goedereede
Favoriet 
     
     

    v.a. 457

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 4 persoons chalet op kleinschalig vakantiepark in Goedereede in Goedereede

    Dit luxe vierpersoons chalet staat op een kleinschalig vakantiepark net buiten het leuke dorp Goedereede. Op het vakantiepark is er een leuke speeltuin voor de kinderen. Een strandvakantie maar toch vlakbij het dorp, 's ochtends een vers croissantje halen bij de bakker, koffie drinken in het dorp. Naar het strandje Stellendam is het vijf minuten met de auto of tien minuten naar het strand bij Ouddorp. Het chalet ligt vlakbij het dorp Goedereede met een paar gezellige restaurants een brasserie, winkels, supermarkt en vriendelijke bewoners. De omgeving van Goedereede is zeer geschikt als startpunt voor uw fiets- of wandeltochten, wandelen in het uitgestrekte duinlandschap, lekker uitwaaien of zonnen op de mooie stranden, het bezoeken van de visafslag van Stellendam. Op het eiland Goeree-Overflakkee kan het allemaal, ook zon aanbidders en zwemmers en vissers kunnen hier hun hart ophalen.

    Ligging aan de rand van het park. De woonkamer is gezellig ingericht met onder andere een eethoek en een zithoek met TV. Vanuit de woonkamer geven de openslaande terrasdeuren direct toegang tot de tuin en het terras. De open keuken heeft onder andere een combimagnetron, vierpits kookstel, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en een filter- en een Senseo-koffieapparaat. Er zijn twee slaapkamers, beide met een tweepersoonsbed (160 x 200 en 140 x 200). De badkamer heeft een douchecabine, toilet en wastafel.Om het chalet is een heerlijke tuin met voldoende privacy en een overdekt terras met loungeset. Ook zijn er andere leuke zithoekjes. Er is een berging met een tweede koelkast. Parkeren bij het chalet.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet