Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Geijsteren

Geijsteren, Nederland

groepsaccommodatie-geijsterengroepsaccommodatie-geijsterengroepsaccommodatie-geijsterengroepsaccommodatie-geijsterengroepsaccommodatie-geijsteren
Favoriet 
 
 

v.a. 1.675

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Geijsteren in Geijsteren

De accommodatie is gelegen in het landelijke Geijsteren in Noord-Limburg, vlakbij uitgestrekte bossen en de Maas. Het verblijf is eigentijds en fraai ingericht en van alle gemakken voorzien.

De accommodatie is gelegen in het landelijke Geijsteren in Noord-Limburg, vlakbij uitgestrekte bossen en de Maas. Het verblijf is eigentijds en fraai ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze locatie is geschikt voor verblijf van groepen tot 24 personen. Op de begane grond zijn speciale voorzieningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor familie- en vriendenweekeinden, voor cursussen en zakelijke bijeenkomsten ben je hier aan het juiste adres.

Een groepsaccommodatie in Limburg met dierenweide 

Er is een huiskamer met een eet- en zitgedeelte, tv, dvd-speler en radio/cd-speler. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Een tapinstallatie is evt. te huur. Op de begane grond is een slaapkamer met eigen douche en toilet (ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking). Overigens hebben alle slaapkamers eigen sanitaire voorzieningen! Buiten is er in de tuin een groot terras met meubilair en met uitzicht op de eigen speel- en dierenweide en de bosrand. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Op de 1e verdieping zijn 6 slaapkamers (zie kamerindeling). Kinderbedjes zijn bij te plaatsen. Alle waterpunten hebben warm en koud stromend water (m.u.v. toilet op begane grond). Er zijn 4 slaapplaatsen beschikbaar in het Bakhuuske. Het Bakhuuske is gelegen op het terrein van het groepsverblijf, maar heeft een eigen ingang en het terras is geheel afgescheiden van de accommodatie. Het vroegere Bakhuuske is omgetoverd tot een vakantiehuisje voor maximaal 4 personen. Het beschikt over een 2 persoons-slaapkamer met aangrenzend een badkamer. Ook is er een kleine keuken aanwezig en een zithoek met televisie en houtkachel.. Het terras geeft uitzicht op de bossen van Landgoed Geijsteren. Eventueel is het mogelijk om de bank in de zithoek om te toveren naar een 2 persoonsbed. De accommodatie is rookvrij. Voor de kinderen is er voldoende te doen, zo is er een WII spelcomputer, tafelvoetbal en een dierenweide.

Een gebied voor natuurliefhebbers 


Het Noord-Limburgse land is een rustig fiets- en wandelgebied bij uitstek. Er zijn grote gebieden waar de echte natuurliefhebbers volop aan hun trekken kunnen komen. Geijsteren ligt bovendien centraal ten opzichte van grote steden als Nijmegen, Helmond, Eindhoven, Venlo, Dusseldorf en Keulen (Duitsland) met hun historische binnensteden, musea en aantrekkelijke winkelgebieden. Ook kleinere plaatsen als Venray, Arcen en Kevelaer (bekend bedevaartsoord) hebben veel te bieden. Door Geijsteren en praktisch langs deze accommodatie loopt het Pieterpad.

Weekendje weg in Limburg? Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn