Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Geesteren

Geesteren, Nederland

vakantieboerderij-geesterenvakantieboerderij-geesterenvakantieboerderij-geesterenvakantieboerderij-geesterenvakantieboerderij-geesteren
Favoriet 
 
 

v.a. 840

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Geesteren in Geesteren

Uniek gelegen in het Gelderse coulisselandschap, bij het plaatsje Geesteren (Gelderland), vindt u deze groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is ondergebracht in een verbouwde, sfeervolle, authentieke stenen boeren...

Gelegen in het Gelderse coulisselandschap, bij het plaatsje Geesteren (Gelderland), vind je deze groepsaccommodatie. Hier worden groepen van uitéénlopende aard, (familie)reünies, verenigingen, vriendengroepen, verwelkomd! De groepsaccommodatie is ondergebracht in een verbouwde, authentieke stenen boerenhuis.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met veel ruimte 

Op de begane grond is de verblijfsruimte met zit/tv-hoek, internetaansluiting en een open keuken. Twee slaapkamers zijn op de begane grond met ieder 4 stapelbedden, 2 toiletten, 2 douches en 1 toilet/douche, ook geschikt voor mensen met een beperking. Op de eerste verdieping is 1 slaapkamer met 2 eenpersoons bedden, 3 slaapkamers met 1 stapelbed en 2 eenpersoons bedden. Op de verdieping bevindt zich ook nog een extra douche en toilet. Rondom de groepsaccommodatie heb je de beschikking over een ruimte van ca. 1000 m2, terras, tuinstoelen en picknicktafels. Ook is een speeltoestel aanwezig. Het is mogelijk om gebruik te maken van de ontbijt- en lunchservice. Daarnaast kan het diner door de catering verzorgd worden.

Ivm stiltegebied wordt deze accommodatie NIET VERHUURD AAN groepen welke uitsluitend bestaan uit JONGEREN!

Met z'n allen een dagje surfen

De groepsaccommodatie is gelegen nabij Borculo in een stiltegebied, grenzend aan terreinen en bossen van het Gelders landschap. Vanwege de ligging is het meenemen van een geluidsinstallatie NIET toegestaan. Op het terrein staan, duidelijk gescheiden van de accommodatie, een aantal stacaravans en chalets. Je hebt echter met je groep voldoende privacy. De omgeving kenmerkt zich door een zeer rijke flora en fauna met vele fiets- en wandelroutes. Op 5 km afstand bevindt zich een grote recreatieplas met mogelijkheden voor zwemmen en surfen. Ook kun je boottochten maken met de zgn. Berkelzomp door het stroomgebied van de Berkel. Borculo staat bekend als de museumstad bij uitstek van de gemeente Berkelland. De moeite waard is een bezoek aan een van de Achterhoekse wijngaarden.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.124,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.124,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg