Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Ellertshaar

Ellertshaar, Nederland

vakantieboerderij-ellertshaarvakantieboerderij-ellertshaarvakantieboerderij-ellertshaarvakantieboerderij-ellertshaarvakantieboerderij-ellertshaar
Favoriet 
 
 

v.a. 1.442

  • Beoordeeld met een 7.8
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantieboerderij Ellertshaar in Ellertshaar

Deze groepsaccommodatie ligt in Ellertshaar, 5 kilometer ten zuiden van Hunebedhoofdstad Borger, in het Unesco Geopark in hartje Drenthe. De vakantieboerderij heeft prachtig uitzicht op bos en vlakbij bij een prachtig meer met strand.

Deze groepsaccommodatie ligt in Ellertshaar, 5 kilometer ten zuiden van Hunebedhoofdstad Borger, in het Unesco Geopark in hartje Drenthe. De vakantieboerderij heeft prachtig uitzicht op bos en vlakbij bij een prachtig meer met strand. De omgeving is prachtig. Heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden in het bos met grote heidevelden en bosmeertjes. De hunebedden liggen op een steenworp afstand.

Let op: deze accommodatie wordt niet verhuurd aan jongerengroepen en studentengroepen. Deze accommodatie in combinatie met de ligging is hier niet geschikt voor.

Groepsaccommodatie in Drenthe met eigen strand 🏖

De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van maximaal 12 personen en is voorzien van 6- twee persoons slaapkamers met eigen douche. Twee slaapkamers hebben ook eigen toilet. . De inrichting is modern en zeer sfeervol. Je hebt de beschikking over een luxe open keuken voor volop kookplezier. Er is een ruime en sfeervol ingerichte leefruimte met zit- en eethoek. In de zithoek staan onder andere chesterfields. Vanuit de accommodatie heb je een prachtig uitzicht op de weilanden en het bos. Geniet van de grote landelijke tuin en je eigen zwemwater met strand! Buiten vind je een terras met lounge stoelen en ligstoelen. Geniet in de hottub van een goed glas wijn met uitzicht op water en bos!

Ontdek samen de hunebedden

De groepsaccommodatie ligt in de driehoek Assen, Emmen, Hoogeveen midden in het groene hart van Drenthe. Het alom bekende plaatsje Borger ligt op enkele kilometers afstand, leuk om per fiets de hunebedden te gaan ontdekken.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.442,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.442,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.442,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.442,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede