Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Echteld

Echteld, Nederland

groepsaccommodatie-echteldgroepsaccommodatie-echteldgroepsaccommodatie-echteldgroepsaccommodatie-echteldgroepsaccommodatie-echteld
Favoriet 
 
 

v.a. 1.725

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Echteld in Echteld

Groepsaccommodatie geschikt voor familie- en vriendengroepen met kinderen. Ruime woonkamer met bar. Veel speelruimte buiten.

In de Betuwe, nabij het dorpje Echteld ligt deze 18-20 persoons accommodatie. Maar 5 km vanaf Tiel en dichtbij de rivier de Waal. Een mooie plek om de Betuwe te verkennen. Zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen.

Een vakantiehuis in Gelderland met bar

De woonkamer heeft een eetgedeelte en een aparte zithoek met open haard. De goed ingerichte open keuken met bar is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is 1 slaapkamer, de andere 6 slaapkamers zijn op de eerste verdieping. Beneden is een apart toilet en een badkamer. Op de eerste verdieping is ook een apart toilet en twee badkamers (zie kamerindeling). Het buitenterrein bestaat uit een ruim, gedeeltelijk overkapt terras met buitenhaard. Bij de accommodatie is tevens een kersenboomgaard waarin een minicamping gelegen is.

Amusement in de buurt 

De Kaap
Dit is de plek waar beleving, ontspanning en gezelligheid samenkomen. Waar je het avontuur kiest en wordt uitgedaagd om nét dat stapje verder te gaan. Waar je elkaar leert kennen en sterker wordt, op welke manier dan ook.

Uitgestippeld Of zelf ontdekken?
Op De Kaap vind je in elk hoekje en gaatje een nieuw avontuur. Van de wilde Wipeout tot de prachtige Road Trips en Expeditie Robinson-proeven. Kies het programma dat bij jouw groep past. Of laat je verrassen door onze locals met een op maat gemaakte route langs alle hoogtepunten. Waar je ook belandt, op De Kaap zit je goed.

Met z'n allen een dagje naar Tiel 

Echteld is een dorpje in de Betuwe ongeveer 5 km vanaf de stad Tiel. Het is gelegen nabij de Waal. Fietsroutes in de directe omgeving o.a. de Dijken- en Kersenroute. Andere uitstapje in de directe omgeving zijn Ouwehands dierenpark te Rhenen, het Tielse Flipje museum en in september het beroemde fruitcorso in Tiel.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.725,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden