Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Diffelen

Diffelen, Nederland

groepsaccommodatie-diffelengroepsaccommodatie-diffelengroepsaccommodatie-diffelengroepsaccommodatie-diffelengroepsaccommodatie-diffelen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.138

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Diffelen in Diffelen

Deze 20 persoons groepsaccommodatie is gelegen op een echte familiecamping met overdekt zwembad met de Vecht op 400 meter afstand. Aan de rand van boswachterij in Hardenberg met een speelvijver met strand.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 20 personen. Het is gelegen op een familiecamping in het mooie Vechtdal, mede hierdoor is deze accommodatie vooral geschikt voor groepen met kinderen (verenigingen, kerkelijke gezelschappen) en families. Het is een rookvrije ruimte. Rondom de groepsaccommodatie staan twee 4-persoons hutten die je als extra slaapgelegenheid kunt huren. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel, gelegen op een camping

In het woongedeelte is een kleine zithoek waar een beamer hangt voor televisie of presentaties, in deze ruimte is ook het eetgedeelte. In de accommodatie is een volledig ingerichte keuken. Het sanitair bestaat uit een badkamer met 4 douches, 3 toiletten en 4 wastafel. De sanitaire voorzieningen van de camping liggen op ongeveer 15 meter van de accommodatie dus ook daar kan, in het seizoen, gebruik gemaakt van worden. Er zijn 2 slaapzalen met stapelbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Het aantal slaapplaatsen is nog uit te breiden met de naast de accommodatie gelegen tweetal 4-persoonsblokhutten, deze hutten beschikken over een kachel. Het sanitair gebruik je van de camping of van de accommodatie. Op het terras staan picknicktafels en op de camping zijn diverse sportvelden voor zowel voetbal als volleybal. Op de camping is een cafetaria, een recreatieruimte, trampolines en een overdekt zwembad (verwarmd) en 2 peuterbaden. Wanneer je een lunch-, ontbijt- of dinerbuffet besteld krijg je hierop 10% korting. 

Samen struinen door de bossen

De groepsaccommodatie is gelegen op een van de mooiste campings van Overijssel in het Vechtdal met zijn uitgestrekte landerijen, prachtige bossen en mooie natuurgebieden. De rivier de Vecht ligt op een steenworp afstand van de camping en tevens is er op 500 meter een bosgebied met een natuurvijver met strand dat zich uitstekend leent voor wandelen, fietsen en zwemmen. De dichtstbijzijnde plaats is Hardenberg met een overdekt zwembad, een bioscoop, een molen etc. Op 9 km ligt Ponypark Slagharen. 

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.357,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.357,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn