Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Diever

Diever, Nederland

groepsaccommodatie-dievergroepsaccommodatie-dievergroepsaccommodatie-dievergroepsaccommodatie-dievergroepsaccommodatie-diever
Favoriet 
 
 

v.a. 4.003

  • Beoordeeld met een 7.3
  • 4 sterren
  • Max. 44 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Diever in Diever

Deze ruim opgezette groepsaccommodatie in een sfeervol verbouwde dorpsboerderij uit 1865, is door zijn indeling geschikt voor families, bedrijven, cursusgroepen en vakantieweken voor instellingen.

Deze ruim opgezette groepsaccommodatie in een sfeervol verbouwde dorpsboerderij uit 1865, is door zijn indeling geschikt voor families, bedrijven, cursusgroepen en vakantieweken voor instellingen. Deze vakantieboerderij in Drenthe is geschikt voor groepen van 32 tot 42 personen. Tot 32 personen heb je de beschikking over de Hoeve. Is je groep groter? Dan krijg je het naast gelegen Koetshuis erbij. Weekprijzen voor het Koetshuis zijn op aanvraag. De maand juli is het niet mogelijk het Koetshuis erbij te huren. 

Samen in de woonkamer zitten met de open haard aan

In de Hoeve zijn 13 tweepersoonskamers (3 kamers beneden) en 2 driepersoons kamers. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele eenpersoons bedden en hebben eigen sanitair. Er is een gezellige huiskamer met tv-hoek en (gas) open haard. Tevens is er een aparte eetkamer/cursusruimte en een compleet ingerichte professionele keuken. Het naastgelegen Koetshuis heeft 5 tweepersoonskamers (2 kamers beneden met eenpersoons bedden) een royale kamer/vergaderruimte, keuken en eetruimte.
Rondom de hoeve ligt een ruime tuin met besloten terras en grasveld (tuinmeubilair is aanwezig).De is niet geschikt voor rolstoelen, maar aangezien de accommodatie drempelloos is, kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden. 

Volop recreatieve mogelijkheden tijdens een weekendje weg in Drenthe

De Hoeve is gelegen in de zuidwest hoek van Drenthe en ligt in het authentieke gedeelte van het toeristisch aantrekkelijke dorp Diever. Diever ligt tegen de uitgestrekte bossen van nationaal park 'het Drensch/Friesche woud', bij het begin van de wandel- en fietsroutes en omgeven door natuurparken zoals Dwingelderveld en weerribben met het waterdorp Giethoorn. Mogelijkheden om paard te rijden, een tocht te maken met een originele postkoets, of een spectaculaire ballonvlucht te maken over het uitgestrekte bos en weidegebied. Door de rustige omgeving en de informele en sfeervolle inrichting is deze accommodatie ook geschikt voor cursusgroepen of bedrijfsseminars.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-07-2024 t/m 05-08-2024 (7 dagen) 4.003,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn