Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 
 

v.a. 1.073

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 4 sterren
  • Max. 28 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis De Bult in De bult

Deze leuke groepsaccommodatie bestaat uit drie kasteeldelen: de Ridderzaal en twee slaapburchten. De drie kasteeldelen zijn van alle luxe voorzien.

Deze leuke groepsaccommodatie bestaat uit drie kasteeldelen: de Ridderzaal en twee slaapburchten. De drie kasteeldelen zijn van alle luxe voorzien. In de royale Ridderzaal vind je een gezellige zithoek en een luxe keuken met kookeiland, zespits kookplaat en Amerikaanse koelkast. Hier kun je een heerlijke maaltijd bereiden die je samen nuttigt aan de supergrote lange, Franse wijntafel. In de aangelegde tuinen rondom het kasteeltje is genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen. 

Vorstelijk overnachten in een hemelbed tijdens je weekendje weg in Overijssel


's Nachts kun je vorstelijk overnachten in één van de heerlijke bedden in de slaapburcht. Er zijn 6 slaapkamers: een 2-persoons Queen-bedroom met romantisch hemelbed, een 4-persoons Kings-bedroom met hemelbed en stapelbed uit de 18e eeuw, twee 2-persoons prinsessenkamers, en een 2-persoons zorgslaapkamer met twee elektrische hoog/laagbedden. Daarnaast zijn er zes 2-persoons bedstede die voor sfeer en ook voor de nodige privacy zorgen.

 Welke kamer je ook kiest, overnachten wordt sowieso een feestje. Omdat het leef- en slaapgedeelte zich in aparte vertrekken bevindt, kun je rustig gaan slapen wanneer je vrienden of familie nog een feestje aan het vieren zijn. Het geheim van een goede nachtrust!

Samen een dagje naar Giethoorn


Deze groepsaccommodatie is gelegen in een prachtig bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op het snijpunt van de provincies Overijssel, Drenthe en Friesland. Vanwege deze bijzondere ligging zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in verschillende natuurgebieden als de Weerribben-Wieden, en de bossen rond Vledder en Appelscha. Ga op expeditie met de boswachter of trek er zelf op uit met de fiets of te voet. Het pittoreske Giethoorn en oude stadjes als Steenwijk, Vollenhove en Blokzijl bevinden zich op korte afstand. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven: pretpark Slagharen en Plopsaland liggen binnen handbereik.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.448,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.448,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg