Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Watervilla 8A Luxe

Cadzand Bad, Nederland

watervilla-8a-luxewatervilla-8a-luxewatervilla-8a-luxewatervilla-8a-luxewatervilla-8a-luxe
Favoriet 
     
     

    v.a. 712

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Watervilla 8A Luxe in Cadzand-Bad

    Deze luxe, vrijstaande villa is geschikt voor 8 personen. In de woonkamer is een zithoek met televisie met streamfuncties. Ook is er vloerverwarming aanwezig. Er is een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker, filter koffiezetapparaat en koffiecupapparaat. Op de begane grond bevindt zich 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer ensuite. De andere 3 slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping met elk 2 eenpersoonsbedden. Voor elk bed is er een eenpersoonsdekbed en kussen aanwezig. Ook is er genoeg ruimte in de slaapkamers voor het plaatsen van een campingbedje. Verder is er boven nog 1 badkamer met douchecabine. Zowel boven als beneden is er een apart toilet. De villa is gelegen aan het water. Er is een aanlegsteiger met roeiboot aanwezig. De tuin is omheind en ingericht met tuinmeubilair en 2 zonneligbedden. Extra fijn: de villa beschikt over een berging en een kluis. Je kunt je auto parkeren bij je vakantie verblijf en gratis gebruik maken van de wifi.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 25 november 2024 voor 4 dagen naar Nederland 712,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn