Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa 8G Luxe

Cadzand Bad, Nederland

villa-8g-luxevilla-8g-luxevilla-8g-luxevilla-8g-luxevilla-8g-luxe
Favoriet 
     
     

    v.a. 492

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa 8G Luxe in Cadzand-Bad

    Deze luxe, geschakelde villa is geschikt voor 8 personen. Via de hal bereik je de lichte woonkamer met vloerverwarming. Er is een gezellige zithoek met een sfeerhaard, een smart-tv en openslaande deuren naar het overdekte terras. De villa heeft een open keuken met onder andere een koffiezetapparaat, een waterkoker, een vaatwasser en een combimagnetron. Beneden is er 1 apart toilet. De villa heeft in totaal 4 slaapkamers, elk voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Op de begane grond is 1 slaapkamer en aangrenzende badkamer met een wastafel en een douche. De overige 3 slaapkamers bevinden zich boven. Boven is er 1 badkamer met een wastafel, een douche en een infraroodsauna. Boven is er 1 apart toilet. Buiten in de tuin kan je op het overdekte terras zitten. Is het 's avonds frisjes? Dan zet je de terrasheater aan. Op zonnige dagen zijn de 4 zonneligbedden een uitkomst. De totale tuin is omheind, zodat kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bungalow is kindvriendelijk dankzij de aanwezigheid van 1 campingbedje, 1 kinderstoel, een traphekje boven, afgeschermde stopcontacten en 1 bolderwagen. Wanneer je de fietsen meeneemt op vakantie, kun je deze stallen in de buitenberging. Bij de villa is parkeergelegenheid. Tijdens je vakantie maak je gratis gebruik van wifi. Handig: in de villa is een kluis aanwezig. Ook is er een berging met een wasmachine.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn