Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa 4A Luxe

Cadzand Bad, Nederland

villa-4a-luxevilla-4a-luxevilla-4a-luxevilla-4a-luxevilla-4a-luxe
Favoriet 
     
     

    v.a. 363

    • Max. 4 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villa 4A Luxe in Cadzand-Bad

    Deze vrijstaande villa is geschikt voor 4 personen. Via de hal met apart toilet bereik je de lichte woonkamer. De woonkamer heeft vloerverwarming en openslaande deuren naar het overdekte terras. De gezellige zithoek is voorzien van een televisie met streamfuncties. Dit maakt het mogelijk om apps van je telefoon of tablet direct op het scherm van de televisie te bekijken. Je maakt hierbij gebruik van je eigen accounts. De open keuken is ingericht met onder andere een koffiezetapparaat, vaatwasser, combimagnetron en koel-/vriescombinatie. De villa heeft in totaal 3 slaapkamers. Deze bevinden zich allemaal boven. Er is 1 ruime slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en er zijn 2 slaapkamers met elk 1 eenpersoonsbed. Ook de badkamer bevindt zich boven. Deze is ingericht met een wastafel een douche. Boven is er ook een apart toilet. Wanneer je de fietsen meeneemt op vakantie, kun je deze stallen in de berging bij het terras. In de tuin zijn tuinmeubilair en een terrasheater aanwezig. Bovendien zijn er 2 zonneligbedden aanwezig. Je maakt gratis gebruik van wifi. Bij de villa is ruimte om 1 auto te parkeren. Handig: de villa heeft een kluis.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet