Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

L4A

Borger, Nederland

l4al4al4al4al4a
Favoriet 
     
     

    v.a. 159

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    L4A in Borger

    Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de open keuken vind je onder andere een magnetron en koffiezetapparaat. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsboxspringbedden en is er een badkamer met douche en een apart toilet. Ook is de bungalow uitgerust met een gemeubileerd terras en kan je gratis gebruikmaken van wifi. Bij de bungalow is parkeerplek voor 1 auto. Andere auto's kan je op de centrale parkeerplaats parkeren.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 25 november 2024 voor 4 dagen naar Nederland 159,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen