Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Berg en Dal

Berg en dal, Nederland

groepsaccommodatie-berg-en-dalgroepsaccommodatie-berg-en-dalgroepsaccommodatie-berg-en-dalgroepsaccommodatie-berg-en-dalgroepsaccommodatie-berg-en-dal
Favoriet 
 
 

v.a. 3.929

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 40 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Berg en Dal in Berg en dal

Deze accommodatie is gelegen in het heuvelachtige en bosrijke gebied van Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen en is uitermate geschikt voor familiegroepen. Deze accommodatie is een combinatie van de locaties BER...

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het heuvelachtige en bosrijke gebied van Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen en is uitermate geschikt voor familiegroepen. Er zijn tevens mogelijkheden om te vergaderen. Deze accommodatie is een combinatie van de locaties en de .

Geniet van alle luxe in deze groepsaccommodatie in Gelderland

Er is een zitruimte met open haard, bar, TV, video, muziekapparatuur en een kinderspeelhoek. De accommodatie beschikt over een professioneel ingerichte keuken en er is een aparte zit- en eetruimte aanwezig. De accommodatie biedt slaapgelegenheid aan 40 personen verdeeld over 16 slaapkamers (2 en 4 pers.), alle voorzien van sanitair. Rondom het huis zijn terrassen aangelegd, voor de kinderen is er voldoende speelgelegenheid met een tafeltennistafel. Indien gewenst verzorgt de cateraar voor je ontbijt, lunch of diner. Er zijn recreatieruimtes in het gebouw met o.a. fitness, tafeltennis en een bioscoopzaal met echte bioscoopstoelen. Alles exclusief voor je groep beschikbaar en zonder meerkosten. Je hebt daarnaast de beschikking over voldoende eigen gratis parkeerplaatsen. Er is een extra ruimte met een biljart, tafelvoetbalspel, darts en andere spellen.

Ontdek samen het heuvelachtig gebied

Vanuit de accommodatie heb je zicht op het heuvelachtige landschap. De bijzonder fraaie omgeving biedt vele recreatiemogelijkheden, zoals het Afrika museum, museum de Heilig Landstichting, het Bevrijdingsmuseum, Pretpark Tivoli, diverse wandel- en fietsroutes, natuurgebieden als 'de Gelderse Poort' en 'de Duivelsberg'. De eigenaren helpen je graag bij het samenstellen van een actief programma.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 3.929,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 3.929,-   Boek
Van 08-07-2024 t/m 12-07-2024 (4 dagen) 3.929,-   Boek
Van 22-07-2024 t/m 26-07-2024 (4 dagen) 3.929,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg