Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Bennekom

Bennekom, Nederland

groepsaccommodatie-bennekomgroepsaccommodatie-bennekomgroepsaccommodatie-bennekomgroepsaccommodatie-bennekomgroepsaccommodatie-bennekom
Favoriet 
 
 

v.a. 2.782

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 40 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Bennekom in Bennekom

Gelegen op een landgoed midden in de bossen aan de rand van de Hoge Veluwe ligt deze groepsaccommodatie voor 40 personen. Door zijn ligging op het landgoed is deze accommodatie uitermate geschikt voor familie - en vriendengroepen en als vergaderlocatie.

Gelegen op een landgoed midden in de bossen aan de rand van de Hoge Veluwe ligt deze groepsaccommodatie voor 40 personen. Het gebouw ligt geschakeld achter een nieuw gerestaureerde schuur en voldoet aan de nieuwste eisen, ook goed toegankelijk voor minder valide. Door zijn ligging op het landgoed is deze accommodatie uitermate geschikt voor familie - en vriendengroepen en als vergaderlocatie. 

Groepsaccommodatie in Gelderland, middenin het bos 


 In de leefruimte is een apart zit- en eetgedeelte. Er is een compleet ingerichte professionele keuken op basis van zelfverzorging. De accommodatie ligt midden in het bos waarbij je eventueel in de schemer de wilde zwijnen of reeën voorbij kunt zien lopen. Er zijn in het totaal acht slaapkamers van 5 personen, waarbij de inrichting bestaat uit twee boxspring bedden en een stapelbed. De sanitaire voorzieningen bevinden zich op de slaapkamers, elke kamer heeft zijn eigen douche en toilet. Er is één invalide toilet aanwezig en alles bevindt zich op de begane grond. 

Maak samen diverse fiets- en wandelmogelijkheden


 De boerderij is prachtig gelegen op het terrein van het Geldersch Landschap. Je hebt uitzicht op het goed bewaarde kasteel met slotgracht. Op loopafstand is er een kaasboerderij en je kunt hier een demonstratie kaas/boter maken krijgen. Ook is er een mogelijkheid om je eigen kaas te maken (vooraf reserveren). Je bent hier vlakbij het Nationale Park de Hoge Veluwe, Kroller Muller museum, Jachtslot St. Hubertus. Er zijn tal van goede fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de boerderij.
 
Bekijk ook de andere  


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.995,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 5.395,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn