Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Balk

Balk, Nederland

groepsaccommodatie-balkgroepsaccommodatie-balkgroepsaccommodatie-balkgroepsaccommodatie-balkgroepsaccommodatie-balk
Favoriet 
 
 

v.a. 551

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Balk in Balk

Deze unieke villa ligt direct aan het Slotermeer. Op 50 m lopen van het strandje met zonneweide. Vergeet vooral niet direct een mooie sloep of zeilboot bij uw verblijf te huren, om uw vakantie helemaal compleet te maken.

Dit prachtige villapark ligt aangrenzend aan een recreatiepark met een unieke ligging direct aan het Slotermeer. De villa biedt luxe en comfort en is van alle gemakken voorzien. Geschikt voor maximaal 8 personen. Een aanrader is om een zeilbootje of een sloep bij te huren, om je vakantie helemaal compleet te maken.  

Groepsvilla direct aan het Slotermeer 

De vrijstaande villa is ruim opgezet en modern ingericht. De woonkamer is zeer ruim met een gezellige zit- en eethoek, TV, dvd-speler en een schuifpui, waarbij je gemakkelijk naar buiten stapt. De open hoekkeuken is van alle gemakken voorzien zoals koelkast, gasfornuis met 4 pitten, combi-oven, vaatwasser en Senseo koffiezetapparaat. Op de begane grond vind je de eerste slaapkamer met een tweepersoonsbed en aangrenzend een badkamer met douche, wastafel en wasmachine.  Op de eerste verdieping vind je de overige twee ruime slaapkamers met in totaal 6 bedden. Ook beschikt de eerste verdieping over een moderne badkamer met een ligbad, douchecabine, wastafel en toilet. Op het buitenterras kun je met elkaar samenzijn, er zijn comfortabele tuinmeubels een grasveldje en parkeergelegenheid voor twee auto's. Huur sloep vanaf € 110,00 en zeilboot vanaf € 50,00.

Geniet samen van het strand en de natuur

De villa ligt in de omgeving van Balk, een gezellig en sfeervol dorpje. De gemeente staat bekend om de hoeveelheid bos en water, wat in feite één natuurpark vormt. Op slechts 50 meter wandelen ligt het strandje met zonneweide en een strandpaviljoen, waar je heerlijk een drankje kunt drinken of lunchen en dineren. De omgeving is ideaal voor wandelaars, fietsers, watersporters, sportvissers en strandliefhebbers. Voor ieder wat wils! Het recreatiepark ligt direct aan het Slotermeer, waardoor de watersportactiviteiten eindeloos zijn. Zwemmen, zeilen, varen, surfen, kanoën en waterskiën, alles is mogelijk.  


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 611,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn